Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Ahududu Sokak yenilendi

GÜNDEM 01.06.2020 - 13:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2042+ kez okundu.
 

İzmit Ahududu Sokak yenilendi

İzmit Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve önemli bir güzergah üzerindeki D-100 Karayoluna katılım kolu olarak kullanılan Ahududu Sokak’ta yol onarımı yapıldı

Virüs salgını nedeni ile araç yoğunluğunun az olması ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep veya ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenen yollarda yol onarımları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit Şirintepe Mahallesinde bulunan ve D-100 Karayoluna katılımda kullanılan Ahududu Sokak’ta yol onarımı gerçekleştirdi. KATILIM YOLU OLARAK KULLANILIYOR Ahududu Sokak eski stadyum ile buz pateni sahasından İzmit yönüne doğru D-100 Karayolu’na katılım yolu olarak kullanılıyor. Önemli bir bağlantı yolu olan sokakta Büyükşehir Belediyesi tarafından yolun bazı bölgelerinde doğal nedenlerden dolayı bozulmalar olduğu tespit edildi.  Yoldaki çalışmalar hızlı bir şekilde uygulanmaya başlandı. YOLUN KONFORU ARTTIRILDI Hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolun bozulan kısmını Trimer kazı yaparak kaldırdı. Daha sonra kazılan bölgelere asfalt serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile önemli bir güzergah üzerinde bulunan yolun konforu arttırıldı.  
İzmit Şirintepe Mahallesi’nde bulunan ve önemli bir güzergah üzerindeki D-100 Karayoluna katılım kolu olarak kullanılan Ahududu Sokak’ta yol onarımı yapıldı

Virüs salgını nedeni ile araç yoğunluğunun az olması ve hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarını fırsat bilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talep veya ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenen yollarda yol onarımları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, İzmit Şirintepe Mahallesinde bulunan ve D-100 Karayoluna katılımda kullanılan Ahududu Sokak’ta yol onarımı gerçekleştirdi.

KATILIM YOLU OLARAK KULLANILIYOR

Ahududu Sokak eski stadyum ile buz pateni sahasından İzmit yönüne doğru D-100 Karayolu’na katılım yolu olarak kullanılıyor. Önemli bir bağlantı yolu olan sokakta Büyükşehir Belediyesi tarafından yolun bazı bölgelerinde doğal nedenlerden dolayı bozulmalar olduğu tespit edildi.  Yoldaki çalışmalar hızlı bir şekilde uygulanmaya başlandı.

YOLUN KONFORU ARTTIRILDI

Hemen harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yolun bozulan kısmını Trimer kazı yaparak kaldırdı. Daha sonra kazılan bölgelere asfalt serimi gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile önemli bir güzergah üzerinde bulunan yolun konforu arttırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.