Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’ AKP’den Balamir’e Ziyaret

SİYASET 27.07.2019 - 14:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2408+ kez okundu.
 

İzmit’ AKP’den Balamir’e Ziyaret

Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı tarafından başlatılan bürokrat ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı tarafından başlatılan bürokrat ziyaretleri devam ediyor.                            AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ve beraberindekiler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Balamir Gündoğdu’yu ziyaret etti. Güney: Sağlıklı iletişim ve desteğiniz önemli Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarette ilçe yöneticileri ve İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Ak parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney “Yerel Yönetimler üzerine kendilerine gelen istek ve şikâyetleri çözüme kavuşturmak adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin var olan yardım ve sağlıklı iletişiminin artarak devam etmesinin İzmit halkı için elzem olduğunu söyledi. Ali Güney Balamir’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra kuracakları sağlıklı iletişimin İzmit için çok önemli olduğunu yineledi.” Balamir: İzmit’in kayba uğramasına müsaade etmeyiz İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerini kabul eden Genel Sekreter Balamir Gündoğdu ise “İzmit bu şehir için her zaman maksimum düzeyde önem arz etmiştir. İçinde bulunduğumuz durum dolayısı ile bu önem bir kat daha artmıştır, Büyükşehir Belediye Başkanımız bu noktada çok hassas, İzmit’in ve İzmitlinin kayba uğramaması için azami gayret göstereceğiz”  dedi.
Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı tarafından başlatılan bürokrat ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti İzmit İlçe teşkilatı tarafından başlatılan bürokrat ziyaretleri devam ediyor.                          

 AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney ve beraberindekiler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak göreve başlayan Balamir Gündoğdu’yu ziyaret etti.

Güney: Sağlıklı iletişim ve desteğiniz önemli

Genel Sekreterlik makamında gerçekleşen ziyarette ilçe yöneticileri ve İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Ak parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney “Yerel Yönetimler üzerine kendilerine gelen istek ve şikâyetleri çözüme kavuşturmak adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin var olan yardım ve sağlıklı iletişiminin artarak devam etmesinin İzmit halkı için elzem olduğunu söyledi. Ali Güney Balamir’e hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra kuracakları sağlıklı iletişimin İzmit için çok önemli olduğunu yineledi.”

Balamir: İzmit’in kayba uğramasına müsaade etmeyiz

İlçe Yöneticileri ve Meclis Üyelerini kabul eden Genel Sekreter Balamir Gündoğdu ise “İzmit bu şehir için her zaman maksimum düzeyde önem arz etmiştir. İçinde bulunduğumuz durum dolayısı ile bu önem bir kat daha artmıştır, Büyükşehir Belediye Başkanımız bu noktada çok hassas, İzmit’in ve İzmitlinin kayba uğramaması için azami gayret göstereceğiz”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.