Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Askıda Fatura için düğmeye bastı

GÜNDEM 10.05.2020 - 15:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1856+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Askıda Fatura için düğmeye bastı

İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ’a başvuru yaptı

İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ’a  başvuru yaptı   İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından salgın sürecinde başlatılan ‘Askıda Fatura’ uygulamasının İzmit’te de hayata geçirilmesi için İzmit Belediyesi düğmeye bastı. Koronavirüs ile mücadelede ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, bu kez Askıda Fatura uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze de olsun rahat nefes aldırmak istiyor.   BAŞVURULAR YAPILDI DÖNÜŞ BEKLENİYOR İzmit Belediyesi, Askıda Fatura projesini hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ  ile görüşmelere başladı. Askıda Fatura için gerekli başvuruları yapan İzmit Belediyesi, gelecek olan geri dönüşün olumlu olması ve ilgili kurum ve şirketlerin internet ortamında işbirliği yapması halinde askıda fatura projesini hemen hayata geçirecek. Askıda Fatura uygulaması hayata geçerse eğer yardımseverler online ortamdan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödeyebilecek.
İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ’a başvuru yaptı
İzmit Belediyesi, İBB tarafından başlatılan Askıda Fatura uygulamasını İzmit’te hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ’a  başvuru yaptı
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından salgın sürecinde başlatılan ‘Askıda Fatura’ uygulamasının İzmit’te de hayata geçirilmesi için İzmit Belediyesi düğmeye bastı. Koronavirüs ile mücadelede ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok projeye imza atan İzmit Belediyesi, bu kez Askıda Fatura uygulaması ile ekonomik yönden zor günler geçiren ve yüksek faturalarla mücadele eden ailelere bir nebze de olsun rahat nefes aldırmak istiyor.
 
BAŞVURULAR YAPILDI DÖNÜŞ BEKLENİYOR
İzmit Belediyesi, Askıda Fatura projesini hayata geçirmek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü ve SEPAŞ  ile görüşmelere başladı. Askıda Fatura için gerekli başvuruları yapan İzmit Belediyesi, gelecek olan geri dönüşün olumlu olması ve ilgili kurum ve şirketlerin internet ortamında işbirliği yapması halinde askıda fatura projesini hemen hayata geçirecek. Askıda Fatura uygulaması hayata geçerse eğer yardımseverler online ortamdan ihtiyaç sahiplerinin faturalarını ödeyebilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.