Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Çiftçiler İçin Seferber Oluyor

GÜNDEM 25.09.2019 - 12:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2654+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Çiftçiler İçin Seferber Oluyor

İzmit Belediyesi köylerde üretimin artması ve modern tarım yöntemlerinin uygulanması için çalışmalarını sürdürürken, imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor.

İzmit Belediyesi köylerde üretimin artması ve modern tarım yöntemlerinin uygulanması için çalışmalarını sürdürürken, imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor. İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerde yer alan çiftçileri ziyaret etmeye ve modern tarım yöntemleri konusunda eğitimlerini vermeye devam ediyor. EKİPLER KÖYLERDE İzmit Belediyesi, kırsal nüfusun kalkınması adına yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ederken aynı zamanda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri sürekli köylünün takibini yapıyor ve eğitim programlarına ara vermeden devam ediyor. Kırsalda ekonomik kalkınmanın temelinin eğitim ve beraberinde gelen bilinçli uygulamalar olduğuna inanan İzmit Belediyesi, bu yolda imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor. BUZAĞI BAKIM VE BESLEMESİ EĞİTİMİ VERİLDİ Çiftçi eğitim programları kapsamında Kaynarca Mahallesi’nde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç tarafından “buzağı bakım ve beslemesi” başlığı altında doğumun takibi, yeni doğan bakımı, buzağıların beslenme programı, sütten kesme ve zaman yönetimi, geviş getiren hayvanların sindirim sistemi, buzağıların barınma ve bakım şartları, hastalıklardan korunma yolları, sürü yönetimi konularında bilgiler verildi. HER ANLANDA CAZİBE MERKEZİ OLSUN İSTİYORUZ Verilen eğitimlerle ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Kırsal alanlarımızda üreticimize hem tarım hem de hayvancılık anlamında destek veriyoruz. Kırsal bölgelerde ekonomik kalkınmanın temeli eğitimden geçer. Verdiğimiz eğitimlerle üreticimizi bilinçlendirerek, modern tarım yöntemleriyle üretim yapmaları konusunda onları destekliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimizle birlikte sürekli köylerimizi ziyaret ediyor, köylülerimizle bir araya geliyoruz.  Köylerimizi her alanda cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.” Dedi.
İzmit Belediyesi köylerde üretimin artması ve modern tarım yöntemlerinin uygulanması için çalışmalarını sürdürürken, imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor.

İzmit Belediyesi köylerde üretimin artması ve modern tarım yöntemlerinin uygulanması için çalışmalarını sürdürürken, imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor. İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerde yer alan çiftçileri ziyaret etmeye ve modern tarım yöntemleri konusunda eğitimlerini vermeye devam ediyor.

EKİPLER KÖYLERDE

İzmit Belediyesi, kırsal nüfusun kalkınması adına yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ederken aynı zamanda Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri sürekli köylünün takibini yapıyor ve eğitim programlarına ara vermeden devam ediyor. Kırsalda ekonomik kalkınmanın temelinin eğitim ve beraberinde gelen bilinçli uygulamalar olduğuna inanan İzmit Belediyesi, bu yolda imkânlarını çiftçiler için seferber ediyor.

BUZAĞI BAKIM VE BESLEMESİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Çiftçi eğitim programları kapsamında Kaynarca Mahallesi’nde Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Veteriner Hekimi Gökhan Kılıç tarafından “buzağı bakım ve beslemesi” başlığı altında doğumun takibi, yeni doğan bakımı, buzağıların beslenme programı, sütten kesme ve zaman yönetimi, geviş getiren hayvanların sindirim sistemi, buzağıların barınma ve bakım şartları, hastalıklardan korunma yolları, sürü yönetimi konularında bilgiler verildi.

HER ANLANDA CAZİBE MERKEZİ OLSUN İSTİYORUZ

Verilen eğitimlerle ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Kırsal alanlarımızda üreticimize hem tarım hem de hayvancılık anlamında destek veriyoruz. Kırsal bölgelerde ekonomik kalkınmanın temeli eğitimden geçer. Verdiğimiz eğitimlerle üreticimizi bilinçlendirerek, modern tarım yöntemleriyle üretim yapmaları konusunda onları destekliyoruz. Bu kapsamda ekiplerimizle birlikte sürekli köylerimizi ziyaret ediyor, köylülerimizle bir araya geliyoruz.  Köylerimizi her alanda cazibe merkezi haline getirmek için çalışıyoruz.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.