Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı

SAĞLIK 27.05.2021 - 18:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1844+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı

İzmit Belediyesi, “Evde Bakım Hizmeti” ile kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı

İzmit Belediyesi, “Evde Bakım Hizmeti” ile kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan “Evde Bakım Hizmeti” ile belediyenin yardım eli vatandaşlara uzanıyor. Kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatağa bağımlı, engelli ve yaşlı vatandaşların tıraş, banyo, tırnak kesimi, saç kesimi, banyo ve kişisel temizlik ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, vatandaşı gülümsetmeye devam ediyor.  330 KİŞİYE ULAŞILDI İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, hastaların ihtiyacına göre hasta yakınları ile birlikte planlama yaparak günde ortalama 15 vatandaşa evde bakım hizmeti veriyor. 4 kişilik alanında eğitim almış profesyonel ekip tarafından, vatandaşların kişisel temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Ocak ayından bugüne kadar periyodik olarak 840 banyo (tıraş, saç kesimi, tırnak kesimi, kişisel temizlik) hizmeti, 50 saç kesim hizmeti, 50 tıraş hizmeti veren ve haftalık ortalama 4 yeni kayıt alarak hizmet yelpazesini genişleten Evde Bakım Hizmeti ekibi toplamda 330 vatandaşa yardım elini uzattı.  SAĞ OLSUNLAR, ÇOK MEMNUNUM İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile kişisel bakım ihtiyaçları karşılanan ve verilen hizmetten memnun olduğunu dile getiren Ayşe Temel “İzmit Belediyesinden Allah razı olsun. Geliyorlar bize hizmet ediyorlar, bana destek oluyorlar. Ben yalnız ne yapardım, sağ olsunlar. Fatma Hanımdan da Allah razı olsun çok memnunum” şeklinde konuştu.
İzmit Belediyesi, “Evde Bakım Hizmeti” ile kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı

İzmit Belediyesi, “Evde Bakım Hizmeti” ile kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yüzlerce kişiye şefkat elini uzattı

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan “Evde Bakım Hizmeti” ile belediyenin yardım eli vatandaşlara uzanıyor. Kendi öz bakım ihtiyacını karşılayamayan yatağa bağımlı, engelli ve yaşlı vatandaşların tıraş, banyo, tırnak kesimi, saç kesimi, banyo ve kişisel temizlik ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, vatandaşı gülümsetmeye devam ediyor. 

330 KİŞİYE ULAŞILDI

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, hastaların ihtiyacına göre hasta yakınları ile birlikte planlama yaparak günde ortalama 15 vatandaşa evde bakım hizmeti veriyor. 4 kişilik alanında eğitim almış profesyonel ekip tarafından, vatandaşların kişisel temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Ocak ayından bugüne kadar periyodik olarak 840 banyo (tıraş, saç kesimi, tırnak kesimi, kişisel temizlik) hizmeti, 50 saç kesim hizmeti, 50 tıraş hizmeti veren ve haftalık ortalama 4 yeni kayıt alarak hizmet yelpazesini genişleten Evde Bakım Hizmeti ekibi toplamda 330 vatandaşa yardım elini uzattı.

 SAĞ OLSUNLAR, ÇOK MEMNUNUM

İzmit Belediyesi Evde Bakım Hizmeti ile kişisel bakım ihtiyaçları karşılanan ve verilen hizmetten memnun olduğunu dile getiren Ayşe Temel “İzmit Belediyesinden Allah razı olsun. Geliyorlar bize hizmet ediyorlar, bana destek oluyorlar. Ben yalnız ne yapardım, sağ olsunlar. Fatma Hanımdan da Allah razı olsun çok memnunum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.