Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi geçici süreli personel alacak

GÜNDEM 15.06.2020 - 17:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2123+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi geçici süreli personel alacak

İzmit Belediyesi, iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli istihdam edilmek üzere, “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Başvurular 15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek

İzmit Belediyesi, iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli istihdam edilmek üzere, “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Başvurular 15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek   Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden BEKAŞ bünyesinde 5 ay 29 gün istihdam edilmek üzere “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde değerlendirilecek olan personel İzmit Belediyesi ve İzmit’imizin sosyal medya ve dijital platformlarda tanınırlığının artırılması, bu platformlardaki kişilerin kurumdan beklentilerinin takibi ve faaliyetlerimizin vatandaş memnuniyet karşılığının izlenmesi; mevcut ve yeni projelerimiz ile alakalı “İçerik ve metinlerin planlanıp düzenlenmesi, hazırlanan içeriklerin tasarım süreçlerinin takip edilmesi ve yürütülmesi konularında görev alacak.   BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI   Adaylar başvurularını15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek. Başvuran adaylardan sınava girmeye hak kazananlara bir proje / çalışma konusu verilecek ve belirtilen sürede bildirilecek adrese mail yolu ile çalışmanın gönderilmesi istenecek. Süre sonunda katılımcıların yaptıkları çalışmalar değerlendirilerek uygun görülenler mülakata çağrılarak, portfolyo veya sunumların birlikte getirilmesi istenecek.    II. MÜRACAAT KOŞULLARI;   En az Lise mezunu, Adobe After Effect (VFX) e hakim, Premiere ve Edius programlarını çok iyi derecede kullanan, Adobe İllustrator, Photoshop, Corel programlarını çok iyi derecede hakim / kullanan, İllüstrasyon konusunda yetenekli ve tecrübeli (bununla ilgili portfolyo sunabilecek), Türkçeyi düzgün ve etkili kullanan,  yaratıcı fikir ve tasarımları oluşturabilecek, Trend tasarım, video ve içerikleri takip eden, Dijital platformları aktif kullanan / takip eden, MS Ofis programların iyi derecede kullanabilen, Raporlama ve sunum yapabilen, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Tercihen 18-40 yaş aralığında, Adli sicil kaydı bulunmayan, Kocaeli sınırları içerisinde ikamet eden, Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış, Yaratıcı ve Yenilikçi çalışma arkadaşı,   III. BAŞVURUDA GÖNDERİLECEK BELGELER:   Daha önce yapılan çalışmaları içeren portfolyo veya sunum; Diploma veya mezuniyet belgesi İş Tecrübelerini içeren kısa özgeçmiş Fotoğraf (veya fotoğraflı özgeçmiş)
İzmit Belediyesi, iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli istihdam edilmek üzere, “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Başvurular 15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek
İzmit Belediyesi, iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli istihdam edilmek üzere, “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Başvurular 15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek
 
Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden BEKAŞ bünyesinde 5 ay 29 gün istihdam edilmek üzere “İllustrator – Monitoring – Metin Yazarı” alımı yapacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde değerlendirilecek olan personel İzmit Belediyesi ve İzmit’imizin sosyal medya ve dijital platformlarda tanınırlığının artırılması, bu platformlardaki kişilerin kurumdan beklentilerinin takibi ve faaliyetlerimizin vatandaş memnuniyet karşılığının izlenmesi; mevcut ve yeni projelerimiz ile alakalı “İçerik ve metinlerin planlanıp düzenlenmesi, hazırlanan içeriklerin tasarım süreçlerinin takip edilmesi ve yürütülmesi konularında görev alacak.
 
BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI
 
Adaylar başvurularını15.06.2020 – 22.06.2020 tarihleri arasında kariyer.izmit.bel.tr adresine online olarak yapılabilecek. Başvuran adaylardan sınava girmeye hak kazananlara bir proje / çalışma konusu verilecek ve belirtilen sürede bildirilecek adrese mail yolu ile çalışmanın gönderilmesi istenecek. Süre sonunda katılımcıların yaptıkları çalışmalar değerlendirilerek uygun görülenler mülakata çağrılarak, portfolyo veya sunumların birlikte getirilmesi istenecek. 
 
II. MÜRACAAT KOŞULLARI;
 
En az Lise mezunu,
Adobe After Effect (VFX) e hakim,
Premiere ve Edius programlarını çok iyi derecede kullanan,
Adobe İllustrator, Photoshop, Corel programlarını çok iyi derecede hakim / kullanan,
İllüstrasyon konusunda yetenekli ve tecrübeli (bununla ilgili portfolyo sunabilecek),
Türkçeyi düzgün ve etkili kullanan,  yaratıcı fikir ve tasarımları oluşturabilecek,
Trend tasarım, video ve içerikleri takip eden,
Dijital platformları aktif kullanan / takip eden,
MS Ofis programların iyi derecede kullanabilen,
Raporlama ve sunum yapabilen,
Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek,
Tercihen 18-40 yaş aralığında,
Adli sicil kaydı bulunmayan,
Kocaeli sınırları içerisinde ikamet eden,
Daha önce çalıştığı işyerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış,
Yaratıcı ve Yenilikçi çalışma arkadaşı,
 
III. BAŞVURUDA GÖNDERİLECEK BELGELER:
 
Daha önce yapılan çalışmaları içeren portfolyo veya sunum;
Diploma veya mezuniyet belgesi
İş Tecrübelerini içeren kısa özgeçmiş
Fotoğraf (veya fotoğraflı özgeçmiş)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.