Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına sıcak yemekle gidiyor

YAŞAM 02.05.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1703+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin iftar sofrasına sıcak yemekle gidiyor

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor

İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor   İzmit Belediyesi koronavirüsle mücadele döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara erzak kolisi yardımını sürdürürken ramazan ayı boyunca da iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam edecek.    YÜZLERCE AİLEYE ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR   Koronavirüsle mücadele döneminde iftar yemeğini ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştıran İzmit Belediyesi, ramazan ayının sonuna kadar yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor. İlk günden beri birçok aileye yardım elini uzatan İzmit Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de sıcak yemek dağıtımına devam edecek.    DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ   Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu yıl koronavirüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ama ramazan ayı kardeşlik ve dayanışma ayı ve inşallah bu zor günleri dayanışma ile daha kolay atlatacağız. Sıcak yemek dağıtımımız ramazan ayı boyunca devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor
İzmit Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor
 
İzmit Belediyesi koronavirüsle mücadele döneminde ihtiyaç sahibi vatandaşları unutmuyor. Belediyenin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, salgın nedeniyle evlerinden çıkamayan ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara erzak kolisi yardımını sürdürürken ramazan ayı boyunca da iftarda sıcak yemek dağıtmaya devam edecek. 
 
YÜZLERCE AİLEYE ULAŞILMASI HEDEFLENİYOR
 
Koronavirüsle mücadele döneminde iftar yemeğini ihtiyaç sahibi vatandaşların sofralarına ulaştıran İzmit Belediyesi, ramazan ayının sonuna kadar yüzlerce aileye ulaşmayı hedefliyor. İlk günden beri birçok aileye yardım elini uzatan İzmit Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde de sıcak yemek dağıtımına devam edecek. 
 
DAYANIŞMA İLE ATLATACAĞIZ
 
Ramazanın birlik ve beraberlik ayı olduğunun altını çizen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu yıl koronavirüs nedeniyle kalabalık iftar sofralarında buluşamıyoruz. Ama ramazan ayı kardeşlik ve dayanışma ayı ve inşallah bu zor günleri dayanışma ile daha kolay atlatacağız. Sıcak yemek dağıtımımız ramazan ayı boyunca devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.