Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi İşitme Engellileri Piknikte Buluşturdu

GÜNDEM 15.09.2019 - 22:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2846+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi İşitme Engellileri Piknikte Buluşturdu

İzmit Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan işitme engellileri Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknikte bir araya getirdi.

İzmit Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan işitme engellileri Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknikte bir araya getirdi. İzmit Belediyesi, Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü ile Kocaeli İşitme Engelliler Kadın Meclisi tarafından ilk kez organize edilen piknik programıyla Kocaeli’de yaşayan işitme engelliler bir araya geldi. Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Aktürkoğlu, Kocaeli İşitme Engelliler Kadın Meclisi Başkanı Betül Tonyalıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. OYUNLAR OYNANDI Pazar gününü keyifli bir şekilde geçiren ve doyasıya eğlenen işitme engelliler piknik çeşitli oyunlar oynadı. İp atlama, halat çekmek, süngerle su doldurma, yakar top gibi bir çok oyunun oynandığı piknikte renkli görüntüler oluştu. BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR Piknik açıklamalarda bulunan Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Aktürkoğlu, “Böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyuz. İzmit Belediyesi’ne ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. BU TÜR ETKİNLİKLERE İHTİYACIMIZ VAR Ardından konuşan Kocaeli İşitme Engelliler Derneği Kadın Meclis Başkanı Betül Tonyalıoğlu, “İşitme engellilerin bu tür etkinliklerle bir araya gelmeye çok ihtiyacı var. Görüldüğü üzere yağmur çamur demeden doyasıya eğleniyoruz. Bizleri bir araya getiren İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
İzmit Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan işitme engellileri Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknikte bir araya getirdi.

İzmit Belediyesi, Kocaeli’de yaşayan işitme engellileri Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknikte bir araya getirdi.

İzmit Belediyesi, Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü ile Kocaeli İşitme Engelliler Kadın Meclisi tarafından ilk kez organize edilen piknik programıyla Kocaeli’de yaşayan işitme engelliler bir araya geldi. Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşen etkinliğe Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Aktürkoğlu, Kocaeli İşitme Engelliler Kadın Meclisi Başkanı Betül Tonyalıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

OYUNLAR OYNANDI

Pazar gününü keyifli bir şekilde geçiren ve doyasıya eğlenen işitme engelliler piknik çeşitli oyunlar oynadı. İp atlama, halat çekmek, süngerle su doldurma, yakar top gibi bir çok oyunun oynandığı piknikte renkli görüntüler oluştu.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Piknik açıklamalarda bulunan Kocaeli İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hasan Aktürkoğlu, “Böyle bir organizasyonda bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyuz. İzmit Belediyesi’ne ve İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BU TÜR ETKİNLİKLERE İHTİYACIMIZ VAR

Ardından konuşan Kocaeli İşitme Engelliler Derneği Kadın Meclis Başkanı Betül Tonyalıoğlu, “İşitme engellilerin bu tür etkinliklerle bir araya gelmeye çok ihtiyacı var. Görüldüğü üzere yağmur çamur demeden doyasıya eğleniyoruz. Bizleri bir araya getiren İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.