Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nden Boğa Timi

GÜNDEM 18.08.2018 - 14:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2622+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden Boğa Timi

İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu.

İzmit Belediyesi’nden Boğa Timi İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu. Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve aralarında veteriner hekimin de yer aldığı 5 kişilik boğa timi Kurban Bayramı boyunca görev yapacak. Bayram öncesi ve bayram sırasında kaçan kurbanlık hayvanları  yakalamak için oluşturulan tim özele eğitim de aldı. Belediyenin veteriner hekimi gözetiminde hazır kıta olarak bekleyecek ekip, kaçan kurbanlıkları, içerisinde sakinleştirici bulunan havalı aletlerle sakinleştirerek zarar görmelerini engelleyecek. ZABITA’YA HABER VERİN Kurbanlık hayvanı kaçan vatandaşları belediyeyi aramaları konusunda uyaran yetkililer “ kaçan boğaları sopayla veya kendi yöntemlerinizle yakalamaya çalışmayın. Bu mücadele sırasında hayvan ürküp insanlara ve çevreye zarar verebilir. Ayrıca bilinçsizce yapılan mücadele kurbanlık hayvanların zarar görmesine de neden olabilir” şeklinde konuştular. Vatandaşlar, kaçan kurbanlıkları için 318 00 00 numaralı telefondan yardım isteyebilecekler.
İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu.

İzmit Belediyesi’nden Boğa Timi

İzmit Belediyesi tarafından oluşturulan Kurban Bayramı için boğa timi oluşturuldu.

Zabıta Müdürlüğü tarafından oluşturulan ve aralarında veteriner hekimin de yer aldığı 5 kişilik boğa timi Kurban Bayramı boyunca görev yapacak. Bayram öncesi ve bayram sırasında kaçan kurbanlık hayvanları  yakalamak için oluşturulan tim özele eğitim de aldı. Belediyenin veteriner hekimi gözetiminde hazır kıta olarak bekleyecek ekip, kaçan kurbanlıkları, içerisinde sakinleştirici bulunan havalı aletlerle sakinleştirerek zarar görmelerini engelleyecek.

ZABITA’YA HABER VERİN

Kurbanlık hayvanı kaçan vatandaşları belediyeyi aramaları konusunda uyaran yetkililer “ kaçan boğaları sopayla veya kendi yöntemlerinizle yakalamaya çalışmayın. Bu mücadele sırasında hayvan ürküp insanlara ve çevreye zarar verebilir. Ayrıca bilinçsizce yapılan mücadele kurbanlık hayvanların zarar görmesine de neden olabilir” şeklinde konuştular. Vatandaşlar, kaçan kurbanlıkları için 318 00 00 numaralı telefondan yardım isteyebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.