Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nden İlaçlama Mesaisi

SAĞLIK 08.09.2019 - 00:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2897+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden İlaçlama Mesaisi

İzmit Belediyesi gelen taleplere ve şikâyetlere anında müdahale etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri vatandaşlardan ve kurumlardan gelen talep doğrultusunda ilaçlama işlemi gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri gelen talepler üzerine Tüysüzler Mahallesi İZMEK, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi ve İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde böcek, haşereler ve farelere karşı ilaçlama işlemi gerçekleştirdi. Belediye yetkilileri yaz aylarında daha fazla üreyen böcek ve haşereler için ilaçlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR Tüysüzler Mahallesi İZMEK hocası Şenay Demir, “Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e ve İzmit Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez ise, “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in destekleri bizler için çok önemlidir. Kendisine kurumumuza ilaçlama desteği verdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.
İzmit Belediyesi gelen taleplere ve şikâyetlere anında müdahale etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmit Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri vatandaşlardan ve kurumlardan gelen talep doğrultusunda ilaçlama işlemi gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Sağlık Birimi ekipleri gelen talepler üzerine Tüysüzler Mahallesi İZMEK, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi ve İzmit Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde böcek, haşereler ve farelere karşı ilaçlama işlemi gerçekleştirdi. Belediye yetkilileri yaz aylarında daha fazla üreyen böcek ve haşereler için ilaçlama çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Tüysüzler Mahallesi İZMEK hocası Şenay Demir, “Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e ve İzmit Belediyesi yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez ise, “İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in destekleri bizler için çok önemlidir. Kendisine kurumumuza ilaçlama desteği verdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.