Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nden İzmit’çe Uyarı

SİYASET 11.09.2019 - 19:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2662+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nden İzmit’çe Uyarı

İzmit Belediyesi yapmış olduğu uygulama ile vatandaşları hem uyardı hem de gülümsetti.

İzmit Belediyesi yapmış olduğu uygulama ile vatandaşları hem uyardı hem de gülümsetti. Parklara gelişigüzel atılan çöplerin önüne geçmek amacıyla vatandaşlara uyarıda bulunan Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri üzerinde İzmit’çe uyarıların bulunduğu tabelaları parklara yerleştirdi.  Şehir merkezindeki parklara konulan ve üzerlerinde “Buraya izmarit dikmeyiniz biz diktik yetişmiyor” ve “İzmit çocuğu yere çöp atmaz boolumm” gibi yazıların bulunduğu tabelalar, vatandaşların ilgi odağı oldu.  
İzmit Belediyesi yapmış olduğu uygulama ile vatandaşları hem uyardı hem de gülümsetti.

İzmit Belediyesi yapmış olduğu uygulama ile vatandaşları hem uyardı hem de gülümsetti. Parklara gelişigüzel atılan çöplerin önüne geçmek amacıyla vatandaşlara uyarıda bulunan Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri üzerinde İzmit’çe uyarıların bulunduğu tabelaları parklara yerleştirdi. 

Şehir merkezindeki parklara konulan ve üzerlerinde “Buraya izmarit dikmeyiniz biz diktik yetişmiyor” ve “İzmit çocuğu yere çöp atmaz boolumm” gibi yazıların bulunduğu tabelalar, vatandaşların ilgi odağı oldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.