Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi’nin ücretsiz çamaşırhane hizmeti sağlık çalışanları için faaliyete geçti

SAĞLIK 13.04.2020 - 17:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2824+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi’nin ücretsiz çamaşırhane hizmeti sağlık çalışanları için faaliyete geçti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hastanede kullandıkları kıyafetleri eve götürmek istemeyen koronavirüs mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanları için çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hastanede kullandıkları kıyafetleri eve götürmek istemeyen koronavirüs mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanları için çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi   Koronavirüs salgınıyla en önde mücadele eden sağlık çalışanlarının talebi üzerine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 7/24 hizmet verecek çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi. Sağlık çalışanlarının görev süresince giydikleri ve eve götürmek istemedikleri kıyafetlerini dışarıda gönül rahatlığıyla dezenfekte etmeleri amacıyla açılan çamaşırhane Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek.    KAYNAKLARIMIZI SEFERBER ETTİK 3 çamaşır makinesi, 3 kurutma makinesi, 2 adet ütü, kadın ve erkekler için soyunma kabinleri ve bekleme alanında oturma grubu ile televizyonun yer aldığı çamaşırhaneyi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet incelemede bulunmak üzere ziyaret etti. Başkan Hürriyet, “Daha önce duyurduğumuz gibi sağlık çalışanlarımız şu anda en fazla desteğe ihtiyacı olan kitle. Birçok konuda elimizden geldiği kadar bütün kaynaklarımızı seferber ettik, kendilerine destek vermeye çalışıyoruz“ diye konuştu.   EVE VİRÜS GÖTÜRMEK İSTEMİYORUZ Sağlık çalışanlarının ‘Kullandığımız kıyafetleri eve götürmek istemiyoruz. Eve virüs götürmek istemiyoruz’ şeklindeki talepleri kendilerine ilettiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bizde buna bir çözüm üreterek çamaşırhaneyi hayata geçirdik” dedi. Çamaşırhanenin açılışı için çalışmalara geçtiğimiz hafta başladıklarını ve bu hafta bitirdiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bundan sonra sağlık personeli arkadaşlarımız bizlere ulaşarak bu hizmetten faydalanabilecekler” diye konuştu.   UZMANLARIN ÖNERİSİYLE DEZENFEKTE Başkan Hürriyet, “Sağlık çalışanlarımıza her türlü lojistik desteği, ulaşım desteğini sağlayacağız. Burada sağlık çalışanlarımızın kıyafetlerini uzmanların önerileriyle oluşturulacak dezenfekte işlemleriyle temizleyeceğiz. Çamaşırhanemiz bugün itibariyle hizmet vermeye hazır. Sağlık çalışanlarımız bizlere bu konuda 3180079 numaralı telefondan ulaşabilir, kayıt yaptırabilirler. Hizmete giren çamaşırhanemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hastanede kullandıkları kıyafetleri eve götürmek istemeyen koronavirüs mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanları için çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hastanede kullandıkları kıyafetleri eve götürmek istemeyen koronavirüs mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanları için çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi
 
Koronavirüs salgınıyla en önde mücadele eden sağlık çalışanlarının talebi üzerine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 7/24 hizmet verecek çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi. Sağlık çalışanlarının görev süresince giydikleri ve eve götürmek istemedikleri kıyafetlerini dışarıda gönül rahatlığıyla dezenfekte etmeleri amacıyla açılan çamaşırhane Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek. 
 
KAYNAKLARIMIZI SEFERBER ETTİK
3 çamaşır makinesi, 3 kurutma makinesi, 2 adet ütü, kadın ve erkekler için soyunma kabinleri ve bekleme alanında oturma grubu ile televizyonun yer aldığı çamaşırhaneyi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet incelemede bulunmak üzere ziyaret etti. Başkan Hürriyet, “Daha önce duyurduğumuz gibi sağlık çalışanlarımız şu anda en fazla desteğe ihtiyacı olan kitle. Birçok konuda elimizden geldiği kadar bütün kaynaklarımızı seferber ettik, kendilerine destek vermeye çalışıyoruz“ diye konuştu.
 
EVE VİRÜS GÖTÜRMEK İSTEMİYORUZ
Sağlık çalışanlarının ‘Kullandığımız kıyafetleri eve götürmek istemiyoruz. Eve virüs götürmek istemiyoruz’ şeklindeki talepleri kendilerine ilettiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bizde buna bir çözüm üreterek çamaşırhaneyi hayata geçirdik” dedi. Çamaşırhanenin açılışı için çalışmalara geçtiğimiz hafta başladıklarını ve bu hafta bitirdiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bundan sonra sağlık personeli arkadaşlarımız bizlere ulaşarak bu hizmetten faydalanabilecekler” diye konuştu.
 
UZMANLARIN ÖNERİSİYLE DEZENFEKTE
Başkan Hürriyet, “Sağlık çalışanlarımıza her türlü lojistik desteği, ulaşım desteğini sağlayacağız. Burada sağlık çalışanlarımızın kıyafetlerini uzmanların önerileriyle oluşturulacak dezenfekte işlemleriyle temizleyeceğiz. Çamaşırhanemiz bugün itibariyle hizmet vermeye hazır. Sağlık çalışanlarımız bizlere bu konuda 3180079 numaralı telefondan ulaşabilir, kayıt yaptırabilirler. Hizmete giren çamaşırhanemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.