Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Saha Personeli alacak

GÜNDEM 03.04.2020 - 19:49, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2239+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Saha Personeli alacak

İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Müracaatlar 3 – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yalnızca kariyer.izmit.bel.tr adresinden yapılacak

İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Müracaatlar 3 – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yalnızca kariyer.izmit.bel.tr adresinden yapılacak    İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) olmak üzere Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Koronavirüs ile mücadele süreci nedeniyle şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmezken, başvurular sadece kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek.    İZMİT’İ ÇOK SEVEN TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR Alınacak geçici personeller sosyal destek projeleri ve özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele sürecinde yürütülen hizmetlerde erzak, mobilya gibi yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, toplanması, tasniflenmesi, dezavantajlı gruplara yönelik aktivitelerin yürütülmesi vb.  saha görevi alabilecek, “İzmit’i çok seven” çalışma arkadaşları arıyor.    SINAVA KATILMAK İÇİN DİĞER KOŞULLAR En az ilkokul mezunu; İnsan ilişkileri ve İletişimi iyi, ikna kabiliyeti kuvvetli; Tercihen 18-35 yaş arasında; En az “B” sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen; Planlı ve programlı çalışma becerilerine sahip; Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ekip çalışmasına uyumlu olan; Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel veya bedensel engeli ve sağlık problemi bulunmayan; Adli sicil kaydı bulunmayan; Daha önce çalıştığı iş yerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak; İzmit ilçe sınırlarında ikamet eden.   BAŞVURUDA GÖNDERİLECEK BELGELER Diploma veya mezuniyet belgesi  Varsa mesleki yeterliğini gösterir belgesi İkametgâh senedi İş tecrübelerini içeren kısa özgeçmiş Fotoğraf (veya fotoğraflı özgeçmiş)
İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Müracaatlar 3 – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yalnızca kariyer.izmit.bel.tr adresinden yapılacak
İzmit Belediyesi, BEKAŞ bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Müracaatlar 3 – 10 Nisan 2020 tarihleri arasında yalnızca kariyer.izmit.bel.tr adresinden yapılacak 
 
İzmit Belediyesi, belediye iştiraklerinden olan BEKAŞ bünyesinde geçici süreli (5 ay 29 gün) olmak üzere Sosyal Destek Hizmetleri Saha Personeli alacak. Koronavirüs ile mücadele süreci nedeniyle şahsen yapılan müracaatlar kabul edilmezken, başvurular sadece kariyer.izmit.bel.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 
 
İZMİT’İ ÇOK SEVEN TAKIM ARKADAŞLARI ARANIYOR
Alınacak geçici personeller sosyal destek projeleri ve özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüs ile mücadele sürecinde yürütülen hizmetlerde erzak, mobilya gibi yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması, toplanması, tasniflenmesi, dezavantajlı gruplara yönelik aktivitelerin yürütülmesi vb.  saha görevi alabilecek, “İzmit’i çok seven” çalışma arkadaşları arıyor. 
 
SINAVA KATILMAK İÇİN DİĞER KOŞULLAR
En az ilkokul mezunu;
İnsan ilişkileri ve İletişimi iyi, ikna kabiliyeti kuvvetli;
Tercihen 18-35 yaş arasında;
En az “B” sınıfı sürücü belgesi sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen;
Planlı ve programlı çalışma becerilerine sahip;
Yoğun iş temposu ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, ekip çalışmasına uyumlu olan;
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek zihinsel veya bedensel engeli ve sağlık problemi bulunmayan;
Adli sicil kaydı bulunmayan;
Daha önce çalıştığı iş yerlerinden disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak;
İzmit ilçe sınırlarında ikamet eden.
 
BAŞVURUDA GÖNDERİLECEK BELGELER
Diploma veya mezuniyet belgesi 
Varsa mesleki yeterliğini gösterir belgesi
İkametgâh senedi
İş tecrübelerini içeren kısa özgeçmiş
Fotoğraf (veya fotoğraflı özgeçmiş)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.