Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesi, Turan Güneş’te sel taşkınına izin vermedi

YAŞAM 19.06.2020 - 13:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2194+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesi, Turan Güneş’te sel taşkınına izin vermedi

Dün yaşanan sağanak yağışa anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri, bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte yeniden harekete geçti.

Dün yaşanan sağanak yağışa anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri, bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte yeniden harekete geçti. Ekipler Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde üniversite bağlantı köprüsünün altında oluşan sel suyu ve birikintilere iş makineleriyle anında müdahale etti   İzmit’te bugün yaşanan yoğun yağışla birlikte sahaya inen İzmit Belediyesi ekipleri, kentin hemen her noktasına müdahale ederek olası olumsuzlukların önüne geçti. Çalışmalar kapsamında Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde yağış nedeniyle oluşan birikintilere müdahale eden ekipler, trafik akışının güvenli bir şekilde sürmesi için yol temizleme çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.   SEL BİRİKİNTİLERİNE ANINDA MÜDAHALE Turan Güneş Caddesi üzerinde yeni yapılan üniversite bağlantı yolu köprüsünün altında yaşanan sel birikintisine anında müdahale eden ekipler, yoğun yağışa rağmen iş makineleriyle bölgede oluşan taş ve çamur birikintilerin müdahale etti. Sağanak nedeniyle yaşanan zorlu şartlara rağmen canla başla çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, trafik akışının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yol temizliğini sağlıyor.
Dün yaşanan sağanak yağışa anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri, bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte yeniden harekete geçti.
Dün yaşanan sağanak yağışa anında müdahale eden İzmit Belediyesi ekipleri, bu sabah saatlerinde aniden bastıran sağanak yağışla birlikte yeniden harekete geçti. Ekipler Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde üniversite bağlantı köprüsünün altında oluşan sel suyu ve birikintilere iş makineleriyle anında müdahale etti
 
İzmit’te bugün yaşanan yoğun yağışla birlikte sahaya inen İzmit Belediyesi ekipleri, kentin hemen her noktasına müdahale ederek olası olumsuzlukların önüne geçti. Çalışmalar kapsamında Tepeköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde yağış nedeniyle oluşan birikintilere müdahale eden ekipler, trafik akışının güvenli bir şekilde sürmesi için yol temizleme çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor.
 
SEL BİRİKİNTİLERİNE ANINDA MÜDAHALE
Turan Güneş Caddesi üzerinde yeni yapılan üniversite bağlantı yolu köprüsünün altında yaşanan sel birikintisine anında müdahale eden ekipler, yoğun yağışa rağmen iş makineleriyle bölgede oluşan taş ve çamur birikintilerin müdahale etti. Sağanak nedeniyle yaşanan zorlu şartlara rağmen canla başla çalışan İzmit Belediyesi ekipleri, trafik akışının sorunsuz bir şekilde devam etmesi için yol temizliğini sağlıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.