Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesinden arıcılık eğitimi

EĞİTİM 13.10.2020 - 23:44, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2513+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinden arıcılık eğitimi

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü üreticiye “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verecek

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü üreticiye “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verecek   İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çiftçileri bilinçlendirme amacıyla tarım ve hayvancılık konularında çeşitli eğitimler vermeye devam ediyor. İzmit Belediyesinin eğitim programı kapsamında İzmit Halk Eğitim Merkezi ile ortak olarak “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verilecek.    19 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ    19 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 18:00’da İzmit Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşecek eğitimi Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Mustafa Erdoğan verecek. Eğitim 72 saat olup haftada 3 gün (Pazartesi-Salı-Perşembe) olmak üzere 18:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek.   NASIL BAŞVURULUR?   Üreticiler başvuralarını 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:00’a kadar Belsa Plaza B Blok 7. Kat İZMEK ofisinden yapabilecek. Başvurular için üreticilerin kimlik fotokopisi ile diploma ya da ehliyet fotokopisi ile gelmeleri yeterli olacak.
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü üreticiye “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verecek
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü üreticiye “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verecek
 
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü çiftçileri bilinçlendirme amacıyla tarım ve hayvancılık konularında çeşitli eğitimler vermeye devam ediyor. İzmit Belediyesinin eğitim programı kapsamında İzmit Halk Eğitim Merkezi ile ortak olarak “Temel Arı Yetiştiriciliği” konulu eğitim verilecek. 
 
19 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ 
 
19 Ekim 2020 Pazartesi günü saat 18:00’da İzmit Halk Eğitim Merkezi salonunda gerçekleşecek eğitimi Kocaeli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi Mustafa Erdoğan verecek. Eğitim 72 saat olup haftada 3 gün (Pazartesi-Salı-Perşembe) olmak üzere 18:00-21:00 saatleri arasında gerçekleşecek.
 
NASIL BAŞVURULUR?
 
Üreticiler başvuralarını 16 Ekim 2020 Cuma günü saat 15:00’a kadar Belsa Plaza B Blok 7. Kat İZMEK ofisinden yapabilecek. Başvurular için üreticilerin kimlik fotokopisi ile diploma ya da ehliyet fotokopisi ile gelmeleri yeterli olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.