Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesinden iş kaybına uğrayan terzi ve dikiş bilen kadınlara destek

YAŞAM 07.05.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1645+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesinden iş kaybına uğrayan terzi ve dikiş bilen kadınlara destek

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dikimevinin salgında ekonomik olarak olumsuz etkilenen terzilere ve bütçelerine katkıda bulunmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlara kapılarını açtığını duyurdu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dikimevinin salgında ekonomik olarak olumsuz etkilenen terzilere ve bütçelerine katkıda bulunmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlara kapılarını açtığını duyurdu    İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayanlara destek vermek amacıyla yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Başkan Hürriyet, salgın sürecinde gönüllü kadınlarla maske üretiminde kendini ispat eden, sağlık çalışanları ve kentin maske ihtiyacını karşılamakta önemli adımlar atan İzmit Belediyesi Dikimevi, şimdi de işini kaybeden ya da işleri azalan terzilere, dikiş dikmeyi bilen kadınlara ev bütçelerine katkıda bulunmak için kapılarını açtığını duyurdu.  DİKİMEVİ İLE EV BÜTÇELERİNE VE KENT EKONOMİSİNE KATKI Salgın sürecinde kullanımı zorunlu hale gelmesi ile bulunması zorlaşan maske ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan İzmit Belediyesi Dikimevi, bu kez işleri bozulan terzilere ve dikiş dikmeyi bilen kadınlara hem ev bütçelerinize hem kent ekonomisine katkıda bulunma imkanı sunuyor. İzmit Belediyesi Dikimevinde oluşturulan atölye üretimi sayesinde aynı zamanda salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen dikiş dikmeyi bilen kadınların ve terzilerin bütçesine destek sağlanması hedefleniyor. İŞLERİ BOZULAN TERZİLER VE DİKİŞ DİKMEYİ BİLEN KADINLAR Konu ilgili açıklamada bulunan Başkan Hürriyet, "Gerek el emeği, gerekse makineli seri maske üretimiyle tüm sağlık kuruluşlarına ve çalışanlarına var gücüyle sağlık kitleri ulaştıran, esnaflarımıza tek tek dağıttığımız maskeleri üreten ve bu zor süreçte halkımızın maske ihtiyacını karşılayan İzmit Belediyesi Dikimevi artık kent üretimine ve ekonomisine katkı sağlayacak. Dikimevimizde bu kez işleri bozulan terzilerimize ve dikiş dikmeyi bilen kadınlarımıza ev bütçelerinize katkıda bulunma imkanı sunuyoruz” diye konuştu. TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİLECEK İzmit Belediyesi Dikimevinin artık sadece gönüllü olarak çalışmayacağını ifade eden Başkan Hürriyet, “Hem maske üreteceğiz hem de salgından dolayı işini kaybeden ya da dükkanını kapatmak zorunda kalan terzi esnafımıza, ev bütçesine katkı sunmak isteyen kadınlarımıza destek olacağız. Ayrıca bu projemiz sadece salgın döneminde değil, Koronavirüs sonrasında dikimevimizde üreteceğimiz tekstil ürünlerini de kapsayacak" dedi.  ‘BEN DE VARIM’ DİYORSANIZ  İzmit Belediyesi Dikimevinde çalışmak, bütçelerine katkıda bulunmak isteyen terziler ve ev ekonomilerine destek olmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlar 05321664141 numaralı Whatsapp Destek Hattına veya 3180000 numaralı Çağrı Merkezine kayıtlarını bırakabilecek.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dikimevinin salgında ekonomik olarak olumsuz etkilenen terzilere ve bütçelerine katkıda bulunmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlara kapılarını açtığını duyurdu
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Dikimevinin salgında ekonomik olarak olumsuz etkilenen terzilere ve bütçelerine katkıda bulunmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlara kapılarını açtığını duyurdu 
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Koronavirüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayanlara destek vermek amacıyla yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor. Başkan Hürriyet, salgın sürecinde gönüllü kadınlarla maske üretiminde kendini ispat eden, sağlık çalışanları ve kentin maske ihtiyacını karşılamakta önemli adımlar atan İzmit Belediyesi Dikimevi, şimdi de işini kaybeden ya da işleri azalan terzilere, dikiş dikmeyi bilen kadınlara ev bütçelerine katkıda bulunmak için kapılarını açtığını duyurdu. 
DİKİMEVİ İLE EV BÜTÇELERİNE VE KENT EKONOMİSİNE KATKI
Salgın sürecinde kullanımı zorunlu hale gelmesi ile bulunması zorlaşan maske ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan İzmit Belediyesi Dikimevi, bu kez işleri bozulan terzilere ve dikiş dikmeyi bilen kadınlara hem ev bütçelerinize hem kent ekonomisine katkıda bulunma imkanı sunuyor. İzmit Belediyesi Dikimevinde oluşturulan atölye üretimi sayesinde aynı zamanda salgından ekonomik olarak olumsuz etkilenen dikiş dikmeyi bilen kadınların ve terzilerin bütçesine destek sağlanması hedefleniyor.
İŞLERİ BOZULAN TERZİLER VE DİKİŞ DİKMEYİ BİLEN KADINLAR
Konu ilgili açıklamada bulunan Başkan Hürriyet, "Gerek el emeği, gerekse makineli seri maske üretimiyle tüm sağlık kuruluşlarına ve çalışanlarına var gücüyle sağlık kitleri ulaştıran, esnaflarımıza tek tek dağıttığımız maskeleri üreten ve bu zor süreçte halkımızın maske ihtiyacını karşılayan İzmit Belediyesi Dikimevi artık kent üretimine ve ekonomisine katkı sağlayacak. Dikimevimizde bu kez işleri bozulan terzilerimize ve dikiş dikmeyi bilen kadınlarımıza ev bütçelerinize katkıda bulunma imkanı sunuyoruz” diye konuştu.
TEKSTİL ÜRÜNLERİ ÜRETİLECEK
İzmit Belediyesi Dikimevinin artık sadece gönüllü olarak çalışmayacağını ifade eden Başkan Hürriyet, “Hem maske üreteceğiz hem de salgından dolayı işini kaybeden ya da dükkanını kapatmak zorunda kalan terzi esnafımıza, ev bütçesine katkı sunmak isteyen kadınlarımıza destek olacağız. Ayrıca bu projemiz sadece salgın döneminde değil, Koronavirüs sonrasında dikimevimizde üreteceğimiz tekstil ürünlerini de kapsayacak" dedi. 
‘BEN DE VARIM’ DİYORSANIZ 
İzmit Belediyesi Dikimevinde çalışmak, bütçelerine katkıda bulunmak isteyen terziler ve ev ekonomilerine destek olmak isteyen dikiş dikmeyi bilen kadınlar 05321664141 numaralı Whatsapp Destek Hattına veya 3180000 numaralı Çağrı Merkezine kayıtlarını bırakabilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.