Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesine karla mücadelede İBB ve Kartal Belediyesinden kar robotu desteği

GÜNDEM 18.01.2021 - 20:10, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2025+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesine karla mücadelede İBB ve Kartal Belediyesinden kar robotu desteği

Vatandaşların kar yağışından dolayı mağduriyet yaşamamaları için gün içerisinde sadece 2 adet tuzlama robotu ile onlarca mahalleyi gezen İzmit Belediyesine, İstanbul’dan 3 adet kar robotu desteği geldi

Vatandaşların kar yağışından dolayı mağduriyet yaşamamaları için gün içerisinde sadece 2 adet tuzlama robotu ile onlarca mahalleyi gezen İzmit Belediyesine, İstanbul’dan 3 adet kar robotu desteği geldi Kent merkezini ve köyleri etkisi alan kar yağışına karşı yoğun bir mücadele veren İzmit Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesine rağmen gayretli çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdürüyor. Ekipler, ilk günden itibaren hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için kısıtlı imkanlarla aralıksız bir şekilde tuzlama ve kar küreme mesaisi yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 ve Kartal Belediyesi 1 tuzlama robotu ile kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için canla başla çalışan İzmit Belediyesine araç desteği göndererek çalışmalara katkı veriyor. Kartal Belediyesi tuzlama robotu İzmit’e ulaşırken, İBB’nin gönderdiği robotlar da İzmit’e doğru yola çıktı. DAHA FAZLA SOKAĞA GİREBİLECEĞİZ Sınırları içerisindeki 50’si kırsal olmak üzere 102 mahallede ve sorumluluk alanı olmasa bile ana arterlerde tuzlama ve kar küreme işlemlerini mevcut imkanlarla özveriyle sürdüren ekiplere teşekkür eden Başkan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesine de kar robotu desteği için İzmit halkı adına teşekkürlerini sundu.  Hürriyet, “Karla mücadelede daha etkin bir şekilde yol alabilmek, gece eksi 7 dereceye düşen hava sıcaklıklarında yolların buz tutmasını engellemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesinden tuzlama robotu istedik. Kendileri bizi kırmadı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 2, Kartal Belediyesinden 1 adet tuzlama robotu İzmit Belediyesine geçici olarak tahsis edildi. Bu akşam daha yoğun şekilde tuzlama robotlarımızla kentimizde daha fazla sokağa girebileceğiz. Eldeki imkanlarla İzmit gibi birbirinden uzak 102 mahallede canla başla gece gündüz mücadele veren ekiplerimize de teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.
Vatandaşların kar yağışından dolayı mağduriyet yaşamamaları için gün içerisinde sadece 2 adet tuzlama robotu ile onlarca mahalleyi gezen İzmit Belediyesine, İstanbul’dan 3 adet kar robotu desteği geldi

Vatandaşların kar yağışından dolayı mağduriyet yaşamamaları için gün içerisinde sadece 2 adet tuzlama robotu ile onlarca mahalleyi gezen İzmit Belediyesine, İstanbul’dan 3 adet kar robotu desteği geldi

Kent merkezini ve köyleri etkisi alan kar yağışına karşı yoğun bir mücadele veren İzmit Belediyesi ekipleri, hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesine rağmen gayretli çalışmalarını sabah saatlerine kadar sürdürüyor. Ekipler, ilk günden itibaren hiçbir vatandaşın mağduriyet yaşamaması için kısıtlı imkanlarla aralıksız bir şekilde tuzlama ve kar küreme mesaisi yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2 ve Kartal Belediyesi 1 tuzlama robotu ile kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için canla başla çalışan İzmit Belediyesine araç desteği göndererek çalışmalara katkı veriyor. Kartal Belediyesi tuzlama robotu İzmit’e ulaşırken, İBB’nin gönderdiği robotlar da İzmit’e doğru yola çıktı.

DAHA FAZLA SOKAĞA GİREBİLECEĞİZ

Sınırları içerisindeki 50’si kırsal olmak üzere 102 mahallede ve sorumluluk alanı olmasa bile ana arterlerde tuzlama ve kar küreme işlemlerini mevcut imkanlarla özveriyle sürdüren ekiplere teşekkür eden Başkan Hürriyet, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesine de kar robotu desteği için İzmit halkı adına teşekkürlerini sundu.  Hürriyet, “Karla mücadelede daha etkin bir şekilde yol alabilmek, gece eksi 7 dereceye düşen hava sıcaklıklarında yolların buz tutmasını engellemek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Kartal Belediyesinden tuzlama robotu istedik. Kendileri bizi kırmadı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 2, Kartal Belediyesinden 1 adet tuzlama robotu İzmit Belediyesine geçici olarak tahsis edildi. Bu akşam daha yoğun şekilde tuzlama robotlarımızla kentimizde daha fazla sokağa girebileceğiz. Eldeki imkanlarla İzmit gibi birbirinden uzak 102 mahallede canla başla gece gündüz mücadele veren ekiplerimize de teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.