Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Belediyesporlu Sporcular Sakarya’dan Derece İle Döndü

SPOR 30.06.2020 - 14:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2057+ kez okundu.
 

İzmit Belediyesporlu Sporcular Sakarya’dan Derece İle Döndü

İzmit Belediyesi tarafından, Sakarya Karate Süper Ligi finalinde dereceye giren İzmit Belediyespor’un başarılı sporcularına ödülleri verildi

İzmit Belediyesi tarafından, Sakarya Karate Süper Ligi finalinde dereceye giren İzmit Belediyespor’un başarılı sporcularına ödülleri verildi İzmit Belediyespor Karate Takımı, kentimizi hem yerel hem de ulusal müsabakalarda başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Karate Süper Ligi final etabında mücadele ederek dereceye giren sporculara İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya tarafından ödülleri verildi. Ödül Töreninde dereceye girmenin mutluluğunu yaşayan sporculara aileleri ve antrenörleri eşlik etti. Sakarya Karate Süper Ligi finalinde mücadele eden sporculardan Hira Tamyüksel birincilik madalyasını kentimize getirirken Arda Baler ikincilik, Zeynep Ünal ikincilik, Hamza Çamlı üçüncülük ile döndü.  İZMİT BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDECEK Ödül Töreni’nde konuşan İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya, “Bizler yaklaşık bir yıl önce bu görevi Başkanımız ve ekibi olarak aldık. Bu süreçte 6 branş için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Malum pandemi dönemine girdik. Bu süreçte bizim için de en önemli şey tabi ki sağlık. Ben öncelikle bu süreçte emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok ciddi emek harcadılar. Sloganımız; her şey güzel İzmit’imizin genç çınarları için. Bizim her sporcumuz bizim genç bir çınarımız. İzmit Belediyespor yoluna devam edecek. Bizlere ve hocalarımıza güvenebilirsiniz. Ben bu kupaların içinde alın teri, emek görüyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, hepinizin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.    
İzmit Belediyesi tarafından, Sakarya Karate Süper Ligi finalinde dereceye giren İzmit Belediyespor’un başarılı sporcularına ödülleri verildi

İzmit Belediyesi tarafından, Sakarya Karate Süper Ligi finalinde dereceye giren İzmit Belediyespor’un başarılı sporcularına ödülleri verildi

İzmit Belediyespor Karate Takımı, kentimizi hem yerel hem de ulusal müsabakalarda başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Karate Süper Ligi final etabında mücadele ederek dereceye giren sporculara İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya tarafından ödülleri verildi. Ödül Töreninde dereceye girmenin mutluluğunu yaşayan sporculara aileleri ve antrenörleri eşlik etti.

Sakarya Karate Süper Ligi finalinde mücadele eden sporculardan Hira Tamyüksel birincilik madalyasını kentimize getirirken Arda Baler ikincilik, Zeynep Ünal ikincilik, Hamza Çamlı üçüncülük ile döndü. 

İZMİT BELEDİYESPOR YOLUNA DEVAM EDECEK

Ödül Töreni’nde konuşan İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya, “Bizler yaklaşık bir yıl önce bu görevi Başkanımız ve ekibi olarak aldık. Bu süreçte 6 branş için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Malum pandemi dönemine girdik. Bu süreçte bizim için de en önemli şey tabi ki sağlık. Ben öncelikle bu süreçte emeği geçen hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok ciddi emek harcadılar. Sloganımız; her şey güzel İzmit’imizin genç çınarları için. Bizim her sporcumuz bizim genç bir çınarımız. İzmit Belediyespor yoluna devam edecek. Bizlere ve hocalarımıza güvenebilirsiniz. Ben bu kupaların içinde alın teri, emek görüyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, hepinizin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.