">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’e yeni yıl hediyesi: Gülümse İzmit’im

YAŞAM 30.12.2020 - 23:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1741+ kez okundu.
 

İzmit’e yeni yıl hediyesi: Gülümse İzmit’im

Uzun zamandır İzmit’in de bir marşı olmasını arzu eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu arzusunu yerine getirdi. İzmit yeni yıla, yeni marşıyla giriyor İzmit’i marka kent yapma ideali ile ilk günden beri yepyeni projeleri hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, çok arzuladığı İzmit Marşı’nı yeni yılda İzmit halkına hediye etti. “Hep hayalimde bir İzmit Marşı vardı” diyen Başkan Hürriyet, “İzmir’in olur da neden İzmit’in olmasın, bir İzmit Marşı yazalım demiştim. Bir süredir üzerinde çalışıyorduk. Titiz çalışmaların ardından marşımız hazır hale geldi. İnşallah dillere pelesenk olur, herkesin dilline takılır. Artık bizim de İzmit Marşı’mız var” dedi. İZMİT MARŞIYLA GÜLÜMSE İZMİT’İM Söz ve müziği Ersen Çelik’e ait toplam 4 dakika 30 saniyeden oluşan marşı, dileyenler İzmit Belediyesi Youtube kanalından dinleyebilecek. İşte İzmit Marşı’nın sözleri: Yemyeşil ve masmavi bir cennettir İzmitim Marmaranın körfezin incisidir İzmitim Anadolumdan Avrupaya bir köprüdür İzmitim Endüstri ve sanayinin başkentidir İzmitim   Çınarlarımız gibi her zaman güçlü dimdik Atamızın izinde Bu gurur bizim hepimizin Gülümse İzmitim   Nikomedyalardan Bitinyaya tarih kokar İzmitim Her yöreden insanıyla kardeş gibi İzmitim Pişmaniye ve simidiyle Lezzet dolu İzmitim Bilimde ve sanatta hep öncüdür İzmitim Çınarlarımız gibi her zaman güçlü dimdik Atamızın izinde Bu gurur bizim hepimizin Gülümse İzmitim   Aşağıdaki linki tıklayarak İzmit Marşı’na ulaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=UQc5xMh6c-A&feature=youtu.be

Uzun zamandır İzmit’in de bir marşı olmasını arzu eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bu arzusunu yerine getirdi. İzmit yeni yıla, yeni marşıyla giriyor

İzmit’i marka kent yapma ideali ile ilk günden beri yepyeni projeleri hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, çok arzuladığı İzmit Marşı’nı yeni yılda İzmit halkına hediye etti. “Hep hayalimde bir İzmit Marşı vardı” diyen Başkan Hürriyet, “İzmir’in olur da neden İzmit’in olmasın, bir İzmit Marşı yazalım demiştim. Bir süredir üzerinde çalışıyorduk. Titiz çalışmaların ardından marşımız hazır hale geldi. İnşallah dillere pelesenk olur, herkesin dilline takılır. Artık bizim de İzmit Marşı’mız var” dedi.

İZMİT MARŞIYLA GÜLÜMSE İZMİT’İM

Söz ve müziği Ersen Çelik’e ait toplam 4 dakika 30 saniyeden oluşan marşı, dileyenler İzmit Belediyesi Youtube kanalından dinleyebilecek. İşte İzmit Marşı’nın sözleri:

Yemyeşil ve masmavi bir cennettir İzmitim

Marmaranın körfezin incisidir İzmitim

Anadolumdan Avrupaya bir köprüdür İzmitim

Endüstri ve sanayinin başkentidir İzmitim

 

Çınarlarımız gibi her zaman güçlü dimdik Atamızın izinde

Bu gurur bizim hepimizin

Gülümse İzmitim

 

Nikomedyalardan Bitinyaya tarih kokar İzmitim

Her yöreden insanıyla kardeş gibi İzmitim

Pişmaniye ve simidiyle

Lezzet dolu İzmitim

Bilimde ve sanatta hep öncüdür İzmitim

Çınarlarımız gibi her zaman güçlü dimdik Atamızın izinde

Bu gurur bizim hepimizin

Gülümse İzmitim

 

Aşağıdaki linki tıklayarak İzmit Marşı’na ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=UQc5xMh6c-A&feature=youtu.be

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.