Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’in göbeğinde bir aydır yapılmayan yol!

SİYASET 16.05.2020 - 22:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2865+ kez okundu.
 

İzmit’in göbeğinde bir aydır yapılmayan yol!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta çökme nedeniyle bir aydır kapalı olan yolu inceledi, vatandaşın şikayetlerini dinledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta çökme nedeniyle bir aydır kapalı olan yolu inceledi, vatandaşın şikayetlerini dinledi. SOKAĞA GİRİŞ YAPILAMIYOR İzmit Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında yol çöktü. Santral Yokuşu ile bölgenin tek bağlantı noktasında meydana gelen bu olay nedeniyle bir aydan fazla zamandır sokağa giriş yapılamıyor. Araç girişinin kapalı olduğu yol, çevre önlemleri yeterince alınmadığı için çocuklar başta olmak üzere, ailelerin de korkulu rüyası haline geldi. GÜNEY, SOYDABAŞ VE DUYMAZ GİTTİ AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş ve MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz ile birlikte göçüğün yaşandığı yolda inceleme yaptı. Bölge halkından gelen şikayetleri dinledi. İzmit Belediyesi’ne bu konuda defalarca talepte bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarını belirten mahalleli, çözüm istedi. Başkan Güney, yolun bir aydır kapalı olmasının kabul edilemez olduğunu belirterek şöyle dedi: İZMİT’TE İŞLER ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL “Bunu kabul etmek mümkün değil. Her gün gazetelere demeçler veriliyor. İzmit’in ürettiğinden, her sorunun anında çözüldüğünden, halkın yanında olduklarından bahsediliyor ama gerçekte olan maalesef İzmit Erenler Mahallesi’nde bu yolun bir aydır yapılmayı beklemesidir. İzmit’te sorumluluk gerektiren bir sorun ortaya çıktığında çözümsüz şekilde ortada bırakılıyor. Bu sokağa ambulans giremiyor, itfaiye giremiyor. İnsanlar güvenle yürüyemiyor. Buraya Meclis Üyelerimizle birlikte geldik. Koronavirüs nedeniyle meclis toplanamıyor ama gerekli takibi yapacağız. Bu yolun sorumlusu İzmit Belediyesi olduğuna göre gereğini de acilen yapmalıdır”.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta çökme nedeniyle bir aydır kapalı olan yolu inceledi, vatandaşın şikayetlerini dinledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta çökme nedeniyle bir aydır kapalı olan yolu inceledi, vatandaşın şikayetlerini dinledi.

SOKAĞA GİRİŞ YAPILAMIYOR

İzmit Erenler Mahallesi Taş Ocağı Sokak’ta bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında yol çöktü. Santral Yokuşu ile bölgenin tek bağlantı noktasında meydana gelen bu olay nedeniyle bir aydan fazla zamandır sokağa giriş yapılamıyor. Araç girişinin kapalı olduğu yol, çevre önlemleri yeterince alınmadığı için çocuklar başta olmak üzere, ailelerin de korkulu rüyası haline geldi.

GÜNEY, SOYDABAŞ VE DUYMAZ GİTTİ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, İzmit Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Soydabaş ve MHP Meclis Üyesi Engin Duymaz ile birlikte göçüğün yaşandığı yolda inceleme yaptı. Bölge halkından gelen şikayetleri dinledi. İzmit Belediyesi’ne bu konuda defalarca talepte bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarını belirten mahalleli, çözüm istedi. Başkan Güney, yolun bir aydır kapalı olmasının kabul edilemez olduğunu belirterek şöyle dedi:

İZMİT’TE İŞLER ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL

“Bunu kabul etmek mümkün değil. Her gün gazetelere demeçler veriliyor. İzmit’in ürettiğinden, her sorunun anında çözüldüğünden, halkın yanında olduklarından bahsediliyor ama gerçekte olan maalesef İzmit Erenler Mahallesi’nde bu yolun bir aydır yapılmayı beklemesidir. İzmit’te sorumluluk gerektiren bir sorun ortaya çıktığında çözümsüz şekilde ortada bırakılıyor. Bu sokağa ambulans giremiyor, itfaiye giremiyor. İnsanlar güvenle yürüyemiyor. Buraya Meclis Üyelerimizle birlikte geldik. Koronavirüs nedeniyle meclis toplanamıyor ama gerekli takibi yapacağız. Bu yolun sorumlusu İzmit Belediyesi olduğuna göre gereğini de acilen yapmalıdır”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.