Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Karla Mücadeleye Hazır

GÜNDEM 09.01.2020 - 13:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2662+ kez okundu.
 

İzmit Karla Mücadeleye Hazır

İzmit Belediyesi, olası kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek amacıyla Karla Mücadele Ekibini oluşturdu.

İzmit Belediyesi, olası kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek amacıyla Karla Mücadele Ekibini oluşturdu. İzmit Belediyesi, kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 80 kişilik Karla Mücadele Ekibi kuruldu. Ekipler olası bir kar yağışı ve buzlanma durumunda 24 saat hizmet verecek. 24 SAAT HİZMET İlçe sınırları içerisinde kar, buzlanma ve dona karşı zamanında müdahale edebilmek adına 80 personel, 8 adet bekoloder, 4 adet greyder, 2 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 15 adet kamyon-kamyonet, lastikli ekskavatör, 1 adet mini yükleyici, 1 adet loder 24 saat hizmet verecek. 2 BİN 500 TON TUZ HAZIR Kentin birçok bölgesinde 24 saat hizmet verecek olan Karla Mücadele Ekibi, ana caddelerin yanı sıra eğimli bölgeler ve kırsal mahallelerde de yolları kardan temizleyerek tuzlama çalışması yürütecek. Öte yandan buzlanmaya karşı kullanılmak üzere 2 bin 500 ton tuz hazır tutuluyor.
İzmit Belediyesi, olası kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek amacıyla Karla Mücadele Ekibini oluşturdu.

İzmit Belediyesi, olası kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirgemek amacıyla Karla Mücadele Ekibini oluşturdu.

İzmit Belediyesi, kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 80 kişilik Karla Mücadele Ekibi kuruldu. Ekipler olası bir kar yağışı ve buzlanma durumunda 24 saat hizmet verecek.

24 SAAT HİZMET

İlçe sınırları içerisinde kar, buzlanma ve dona karşı zamanında müdahale edebilmek adına 80 personel, 8 adet bekoloder, 4 adet greyder, 2 adet kar küreme ve tuzlama aracı, 15 adet kamyon-kamyonet, lastikli ekskavatör, 1 adet mini yükleyici, 1 adet loder 24 saat hizmet verecek.

2 BİN 500 TON TUZ HAZIR

Kentin birçok bölgesinde 24 saat hizmet verecek olan Karla Mücadele Ekibi, ana caddelerin yanı sıra eğimli bölgeler ve kırsal mahallelerde de yolları kardan temizleyerek tuzlama çalışması yürütecek. Öte yandan buzlanmaya karşı kullanılmak üzere 2 bin 500 ton tuz hazır tutuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.