Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Tavşantepe yollarına konfor geliyor

GÜNDEM 27.09.2019 - 23:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1441+ kez okundu.
 

İzmit Tavşantepe yollarına konfor geliyor

Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe Dilek Sokak’ta yol yenileme çalışması yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi’ne bağlı Dilek Sokak’ta üst yapı çalışması yapılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Dilek Sokağın Turan Güneş Caddesine bağlanan 410 metrelik kısımda yapılan çalışmalar kapsamında asfalt serimi yapıldı. 850 TON ASFALT SERİLDİ Yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı, elektrik alt yapı çalışmaları ve doğal bozulmalardan dolayı Tavşantepe Dilek Sokak’ta yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Sokağın çehresini değiştirecek çalışmalar ile yolun 410 metrelik kısmına 850 ton asfalt serimi yapıldı. Ekipler asfalt serimi öncesi yolun zeminine 750 ton PMT zemin malzemesi de serdi. KALDIRIM ÇALIŞMALARINA DA BAŞLANDI Asfalt çalışmalarını bitiren Büyükşehir ekipleri, sokakta kaldırım çalışmalarına da hemen başladı. Ekipler çalışmalar doğrultusunda kaldırım ve parke imalat yapımı gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hız ile devam ediyor.
Büyükşehir Belediyesi, İzmit Tavşantepe Dilek Sokak’ta yol yenileme çalışması yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaç duyulan yollarına bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Tavşantepe Mahallesi’ne bağlı Dilek Sokak’ta üst yapı çalışması yapılıyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Dilek Sokağın Turan Güneş Caddesine bağlanan 410 metrelik kısımda yapılan çalışmalar kapsamında asfalt serimi yapıldı.

850 TON ASFALT SERİLDİ

Yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam eden Fen İşleri Daire Başkanlığı, elektrik alt yapı çalışmaları ve doğal bozulmalardan dolayı Tavşantepe Dilek Sokak’ta yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Sokağın çehresini değiştirecek çalışmalar ile yolun 410 metrelik kısmına 850 ton asfalt serimi yapıldı. Ekipler asfalt serimi öncesi yolun zeminine 750 ton PMT zemin malzemesi de serdi.

KALDIRIM ÇALIŞMALARINA DA BAŞLANDI

Asfalt çalışmalarını bitiren Büyükşehir ekipleri, sokakta kaldırım çalışmalarına da hemen başladı. Ekipler çalışmalar doğrultusunda kaldırım ve parke imalat yapımı gerçekleştiriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hız ile devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.