Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te 29 Ekim tüm gün coşkuyla kutlanacak

GÜNDEM 29.10.2020 - 13:09, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2597+ kez okundu.
 

İzmit’te 29 Ekim tüm gün coşkuyla kutlanacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümünde İzmit Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik ve programlarla Cumhuriyet coşkusu tüm gün boyunca kentte yaşanacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümünde İzmit Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik ve programlarla Cumhuriyet coşkusu tüm gün boyunca kentte yaşanacak.    İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet döneminde milli bayramları doya doya ve büyük coşkuyla yaşayan İzmit’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm gün boyunca yaşanacak. İzmit Belediyesi tarafından organize edilen programlarla tek ve ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Cumhuriyet’imizin 97. kuruluş yıl dönümü doyasıya kutlanacak.    DÜNYANIN EN ZENGİN ATATÜRK MÜZESİ İZMİT’TE AÇILIYOR   İzmit Belediyesi tarafından organize edilen programlardan en özeli ise saat 14:00’da Atatürk Müzesi’nin açılışı ile olacak. ‘Tarih Koridoru” projesi kapsamında restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Müzesi’nin çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi müzenin açılışını Cumhuriyetin 97.yıl dönümü olan 29 Ekim’de gerçekleştirecek. Dünyanın en zengin Atatürk müzesinin açılış töreni ile birlikte İzmitliler, Eriş Ülger’in özel arşivinden ve koleksiyonundan Atatürk’e ait askeri ve sivil yaşamına dair fotoğraflar ile özel eşyalarına o tarihi duygularla birlikte ulaşabilecek.    BİN KİŞİLİK ZEYBEK RÜZGARI ESECEK   Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu saat 16:00’da bin kişilik zeybek gösterisiyle yaşanmaya devam edecek. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’nda gerçekleşecek olan Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve ilimizdeki onlarca halk oyunları ekibinin İzmitlilerle birlikte oluşturacağı bin kişilik dev gösteri Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine renk katacak.    MANGA İLE CUMHURİYET COŞKUSU TAVAN YAPACAK   Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali ise Türk Rock müziğinin önemli gruplarından Manga ile olacak. Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı Manga’nın konseri saat 20:00’da 41 Burda AVM otoparkında pandemi kurallarına uygun olarak arabalı konser konseptiyle yapılacak. Manga’nın seslendireceği “Yine Yeniden” “Bir Kadın Çizeceksin” gibi birçok parçasıyla İzmit’te Cumhuriyet coşkusu tavan yapacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümünde İzmit Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik ve programlarla Cumhuriyet coşkusu tüm gün boyunca kentte yaşanacak.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97.yıl dönümünde İzmit Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik ve programlarla Cumhuriyet coşkusu tüm gün boyunca kentte yaşanacak. 
 
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet döneminde milli bayramları doya doya ve büyük coşkuyla yaşayan İzmit’te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu tüm gün boyunca yaşanacak. İzmit Belediyesi tarafından organize edilen programlarla tek ve ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Cumhuriyet’imizin 97. kuruluş yıl dönümü doyasıya kutlanacak. 
 
DÜNYANIN EN ZENGİN ATATÜRK MÜZESİ İZMİT’TE AÇILIYOR
 
İzmit Belediyesi tarafından organize edilen programlardan en özeli ise saat 14:00’da Atatürk Müzesi’nin açılışı ile olacak. ‘Tarih Koridoru” projesi kapsamında restore edilen Yeşil Konak içerisindeki Atatürk Müzesi’nin çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi müzenin açılışını Cumhuriyetin 97.yıl dönümü olan 29 Ekim’de gerçekleştirecek. Dünyanın en zengin Atatürk müzesinin açılış töreni ile birlikte İzmitliler, Eriş Ülger’in özel arşivinden ve koleksiyonundan Atatürk’e ait askeri ve sivil yaşamına dair fotoğraflar ile özel eşyalarına o tarihi duygularla birlikte ulaşabilecek. 
 
BİN KİŞİLİK ZEYBEK RÜZGARI ESECEK
 
Ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu saat 16:00’da bin kişilik zeybek gösterisiyle yaşanmaya devam edecek. Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’nda gerçekleşecek olan Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğu ve ilimizdeki onlarca halk oyunları ekibinin İzmitlilerle birlikte oluşturacağı bin kişilik dev gösteri Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine renk katacak. 
 
MANGA İLE CUMHURİYET COŞKUSU TAVAN YAPACAK
 
Cumhuriyet Bayramı coşkusunun finali ise Türk Rock müziğinin önemli gruplarından Manga ile olacak. Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı Manga’nın konseri saat 20:00’da 41 Burda AVM otoparkında pandemi kurallarına uygun olarak arabalı konser konseptiyle yapılacak. Manga’nın seslendireceği “Yine Yeniden” “Bir Kadın Çizeceksin” gibi birçok parçasıyla İzmit’te Cumhuriyet coşkusu tavan yapacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.