Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te Bir Ayda 147 İskan Verildi

GÜNDEM 04.12.2018 - 13:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2217+ kez okundu.
 

İzmit’te Bir Ayda 147 İskan Verildi

İzmit’te bir ay içinde 147 adet yapıya iskan ruhsatı verildiği açıklandı.

İzmit’te bir ay içinde 147 adet yapıya  iskan ruhsatı verildiği açıklandı. İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerince verilen bilgiye göre, geçtiğimiz Kasım ayı içinde yapı ruhsatı için 157 başvuru oldu. Belediyenin teknik ekipleri yerinde yaptıkları kontroller sonunda kurallara uyan ve belgeleri tam olan başvurulardan 147’si için ruhsat hazırlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Yetkililer, yapılan her başvurunun değerlendirmeye alınarak en kısa süre içinde geri dönüş yapıldığını söylediler.    
İzmit’te bir ay içinde 147 adet yapıya iskan ruhsatı verildiği açıklandı.

İzmit’te bir ay içinde 147 adet yapıya  iskan ruhsatı verildiği açıklandı.

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerince verilen bilgiye göre, geçtiğimiz Kasım ayı içinde yapı ruhsatı için 157 başvuru oldu. Belediyenin teknik ekipleri yerinde yaptıkları kontroller sonunda kurallara uyan ve belgeleri tam olan başvurulardan 147’si için ruhsat hazırlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Yetkililer, yapılan her başvurunun değerlendirmeye alınarak en kısa süre içinde geri dönüş yapıldığını söylediler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.