Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit’te feci yangın! Yaralılar var...

GÜNDEM 20.01.2020 - 20:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1649+ kez okundu.
 

İzmit’te feci yangın! Yaralılar var...

İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak adresinde bulunan 3 katlı binada çıkan yangın sonucu biri ağır 2 kişi yaralanırken 4 kedi ise telef oldu.

İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak adresinde bulunan 3 katlı binada çıkan yangın sonucu biri ağır 2 kişi yaralanırken 4 kedi ise telef oldu. Alınan bilgiye göre İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokakta bulunan gazeteci Erdal Sertel'in ailesinin yaşadığı 3 katlı binanın 2. katındaki dairede evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerşne gelen ekipler alevlere müdahalede bulunurken alevlerin arasından kurtarılan ve yatalak hasta olduğu öğrenilen Halit Tanık ve Adnan Sertel sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan Halit Tanık ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen Adnan Sertel ambulanslarla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken binada bulunan 4 tane kedi de telef oldu. Yaklaşık 1 saatlşk müdahalenin ardınan yangın tamamen söndürülürken bina kullanılmaz hale geldi. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.
İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak adresinde bulunan 3 katlı binada çıkan yangın sonucu biri ağır 2 kişi yaralanırken 4 kedi ise telef oldu.

İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokak adresinde bulunan 3 katlı binada çıkan yangın sonucu biri ağır 2 kişi yaralanırken 4 kedi ise telef oldu.

Alınan bilgiye göre İzmit Şirintepe Mahallesi Şirin Sokakta bulunan gazeteci Erdal Sertel'in ailesinin yaşadığı 3 katlı binanın 2. katındaki dairede evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerşne gelen ekipler alevlere müdahalede bulunurken alevlerin arasından kurtarılan ve yatalak hasta olduğu öğrenilen Halit Tanık ve Adnan Sertel sağlık ekiplerine teslim edildi. Ağır yaralanan Halit Tanık ve hayati tehlikesi bulunmadığı belirtilen Adnan Sertel ambulanslarla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan müdahale ile alevler kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülürken binada bulunan 4 tane kedi de telef oldu. Yaklaşık 1 saatlşk müdahalenin ardınan yangın tamamen söndürülürken bina kullanılmaz hale geldi. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.