Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit, YSK’nın kararına kitlendi!

SİYASET 09.04.2019 - 14:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2370+ kez okundu.
 

İzmit, YSK’nın kararına kitlendi!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın YSK’ya yaptığı itirazdan dolayı hazırlanan mazbatasını hala alamadı. YSK’ya 3 aşamalı itiraz eden AKP’liler ile mazbatayı almak isteyen CHP’liler dört gözle YSK’nın alacağı kararı bekliyor.

Millet İttifakı’nın CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimi kazanmasına rağmen AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın itirazlarından dolayı hala mazbatasını alamadı. AKP İzmit İlçe Teşkilatı, seçim sonuçlarına itiraz ederek sırasıyla İlçe Seçim Kurulu, İl Seçim Kurulu ve son olarak da Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) itiraz için başvurusunu yaptı. AKP İzmit Teşkilatı, YSK’ya 3 aşamalı itirazda bulundu. YSK’nın incelemelerinin ardından Hürriyet’in hangi gün mazbata alacağı netlik kazanacak. CHP’liler ve AKP’liler YSK’nın alacağı kararı bu yüzden dört gözle bekliyor. 3 AŞAMALI İTİRAZIMIZ OLDU İtiraz hakkında konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “CHP ile aramızdaki fark en başta 10 bin küsurdu. Ancak yaptığımız itirazlarla bu rakam şu an itibariyle 8 bin 700’e indi. Yüksek Seçim Kurulu’na itirazımızı gönderdik ve haber bekliyoruz. Bugün itirazların son günü. YSK 1-2 gün inceleme yaptıktan sonra bizlere de kararı tebliğ eder. YSK’ye 3 aşamalı bir itirazımız oldu. Geçersiz oyların yeniden sayılması, sandık başındaki arkadaşlarımızın dikkate alınmadığı konusu ve tüm oyların yeniden sayılması için detaylı itirazımızı verdik” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın YSK’ya yaptığı itirazdan dolayı hazırlanan mazbatasını hala alamadı. YSK’ya 3 aşamalı itiraz eden AKP’liler ile mazbatayı almak isteyen CHP’liler dört gözle YSK’nın alacağı kararı bekliyor.

Millet İttifakı’nın CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, seçimi kazanmasına rağmen AKP İzmit İlçe Teşkilatı’nın itirazlarından dolayı hala mazbatasını alamadı. AKP İzmit İlçe Teşkilatı, seçim sonuçlarına itiraz ederek sırasıyla İlçe Seçim Kurulu, İl Seçim Kurulu ve son olarak da Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) itiraz için başvurusunu yaptı. AKP İzmit Teşkilatı, YSK’ya 3 aşamalı itirazda bulundu. YSK’nın incelemelerinin ardından Hürriyet’in hangi gün mazbata alacağı netlik kazanacak. CHP’liler ve AKP’liler YSK’nın alacağı kararı bu yüzden dört gözle bekliyor.

3 AŞAMALI İTİRAZIMIZ OLDU

İtiraz hakkında konuşan AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, “CHP ile aramızdaki fark en başta 10 bin küsurdu. Ancak yaptığımız itirazlarla bu rakam şu an itibariyle 8 bin 700’e indi. Yüksek Seçim Kurulu’na itirazımızı gönderdik ve haber bekliyoruz. Bugün itirazların son günü. YSK 1-2 gün inceleme yaptıktan sonra bizlere de kararı tebliğ eder. YSK’ye 3 aşamalı bir itirazımız oldu. Geçersiz oyların yeniden sayılması, sandık başındaki arkadaşlarımızın dikkate alınmadığı konusu ve tüm oyların yeniden sayılması için detaylı itirazımızı verdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.