Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Zabıtadan Seyyara Geçit Yok

GÜNDEM 08.08.2019 - 20:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2818+ kez okundu.
 

İzmit Zabıtadan Seyyara Geçit Yok

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdı.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdı. HAKSIZ KAZANÇ İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, yaklaşan Kurban Bayramı önceinde kent merkezinde seyyar olarak şatış yapan şahıslarla ilgili denetimlerini sıklaştırdı. Alemdar Caddesi’nde de rutin kontrollerini gerçekleştiren zabıta ekipleri bölgede seyyar satıcılık yaptığı tespit edilen ve daha önce uyarılan şahsın mallarına el koydu. Konuyla ilgili açıklama yapan zabıta yetkilileri vergi vermeden satış yapıp, haksız kazanç oluşturan seyyar satıcılara kesinlikle taviz verilmeyeceğinin altını çizdi. DENETİMLER DEVAM EDECEK Zabıta yetkilileri, seyyar satıcılarla ilgili denetimlerin titizlikle devam edeceğine işaret ederek, “Mevzuata aykırı bir şekilde seyyar olarak satış yapan şahıslara yönelik denetimlerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Vergi vermeden satış yapan bu şahıslar haksız kazanç sağlamakta. Bu durum da özellikle vergisini ödeyen esnafımızı olumsuz şekilde etkilemektedir.” dedi. Yetkililer Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince denetimlerin aynı kararlılık ve titizlikle devam edeceğine vurgu yaptı.      
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdı.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi seyyar satıcılarla ilgili çalışmalarını sıklaştırdı.

HAKSIZ KAZANÇ

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, yaklaşan Kurban Bayramı önceinde kent merkezinde seyyar olarak şatış yapan şahıslarla ilgili denetimlerini sıklaştırdı. Alemdar Caddesi’nde de rutin kontrollerini gerçekleştiren zabıta ekipleri bölgede seyyar satıcılık yaptığı tespit edilen ve daha önce uyarılan şahsın mallarına el koydu. Konuyla ilgili açıklama yapan zabıta yetkilileri vergi vermeden satış yapıp, haksız kazanç oluşturan seyyar satıcılara kesinlikle taviz verilmeyeceğinin altını çizdi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Zabıta yetkilileri, seyyar satıcılarla ilgili denetimlerin titizlikle devam edeceğine işaret ederek, “Mevzuata aykırı bir şekilde seyyar olarak satış yapan şahıslara yönelik denetimlerimizi titizlikle sürdüreceğiz. Vergi vermeden satış yapan bu şahıslar haksız kazanç sağlamakta. Bu durum da özellikle vergisini ödeyen esnafımızı olumsuz şekilde etkilemektedir.” dedi. Yetkililer Kurban Bayramı öncesinde ve bayram süresince denetimlerin aynı kararlılık ve titizlikle devam edeceğine vurgu yaptı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.