Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Zabıtası fedakârca çalışıyor Eşe teyzenin buzdolabını evine kadar taşıdılar

YAŞAM 26.03.2020 - 13:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2678+ kez okundu.
 

İzmit Zabıtası fedakârca çalışıyor Eşe teyzenin buzdolabını evine kadar taşıdılar

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için her türlü fedakârlığı göstermeye devam ediyor. Zabıta ekipleri, tamir edilen buzdolabı bina girişine bırakılan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’ın yardım isteği üzerine, buzdolabını evine kadar taşıyıp, yerine yerleştirdi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için her türlü fedakârlığı göstermeye devam ediyor. Zabıta ekipleri, tamir edilen buzdolabı bina girişine bırakılan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’ın yardım isteği üzerine, buzdolabını evine kadar taşıyıp, yerine yerleştirdi   İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışmaya devam ediyor. Kendilerine gelen talepler doğrultusunda vatandaşların gıda ihtiyaçlarını taşıma desteğinin yanı sıra her türlü ihtiyaçlarında İzmit halkının yanında olmaya devam ediyor.   KOLLARI SIVADILAR BUZDOLABINI TAŞIDILAR   Zabıta ekipleri son olarak Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda oturan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’a yardımcı oldu. Eşe teyzenin bozulan buzdolabının servisten tamir edildikten sonra eve çıkarılmadan bina girişine bırakılması üzerine kolları sıvayan İzmit Zabıtası 75 yaşındaki Eşe teyzenin 4. kattaki dairesine buzdolabını çıkararak Koçak ailesinin gıdalarını korumak için en önemli beyaz eşyalardan biri olan buzdolaplarına kavuşmasını sağladı.    İŞTE BÖYLE BİR BELEDİYEMİZ VAR   Zabıta ekipleri yardımcı oldukları aileye İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek İzmit Zabıtası olarak her zaman emirlerinde olduğunu ifade etti. Bunu üzerine 75 yaşındaki Eşe teyze ise, “Allah başkanımızdan razı olsun. Siz de bizim selamlarımızı iletin. Böyle bir devletimiz, böyle bir belediyemiz var ya başka diyecek bir şey yok. Çok teşekkür ederim” dedi. 
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için her türlü fedakârlığı göstermeye devam ediyor. Zabıta ekipleri, tamir edilen buzdolabı bina girişine bırakılan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’ın yardım isteği üzerine, buzdolabını evine kadar taşıyıp, yerine yerleştirdi.
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için her türlü fedakârlığı göstermeye devam ediyor. Zabıta ekipleri, tamir edilen buzdolabı bina girişine bırakılan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’ın yardım isteği üzerine, buzdolabını evine kadar taşıyıp, yerine yerleştirdi
 
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadelede evden çıkamayan vatandaşlar için büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışmaya devam ediyor. Kendilerine gelen talepler doğrultusunda vatandaşların gıda ihtiyaçlarını taşıma desteğinin yanı sıra her türlü ihtiyaçlarında İzmit halkının yanında olmaya devam ediyor.
 
KOLLARI SIVADILAR
BUZDOLABINI TAŞIDILAR
 
Zabıta ekipleri son olarak Kadıköy Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda oturan 75 yaşındaki kalp hastası Eşe Koçak’a yardımcı oldu. Eşe teyzenin bozulan buzdolabının servisten tamir edildikten sonra eve çıkarılmadan bina girişine bırakılması üzerine kolları sıvayan İzmit Zabıtası 75 yaşındaki Eşe teyzenin 4. kattaki dairesine buzdolabını çıkararak Koçak ailesinin gıdalarını korumak için en önemli beyaz eşyalardan biri olan buzdolaplarına kavuşmasını sağladı. 
 
İŞTE BÖYLE BİR BELEDİYEMİZ VAR
 
Zabıta ekipleri yardımcı oldukları aileye İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileterek İzmit Zabıtası olarak her zaman emirlerinde olduğunu ifade etti. Bunu üzerine 75 yaşındaki Eşe teyze ise, “Allah başkanımızdan razı olsun. Siz de bizim selamlarımızı iletin. Böyle bir devletimiz, böyle bir belediyemiz var ya başka diyecek bir şey yok. Çok teşekkür ederim” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.