Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmit Zabıtası Gazetecileri Unutmadı

10.01.2020 - 20:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2108+ kez okundu.
 

İzmit Zabıtası Gazetecileri Unutmadı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimini ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimini ziyaret etti.  İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’ı ziyaret ederek kendilerini kutladı. Ziyarete Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı gazeteci Barbaros Tantan ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci Abbas Çakar da katıldı.  TEŞEKKÜR ETTİ  Karşılıklı görüş alıverişinde bulunulan ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimine teşekkür etti. Demirkır gazeteciliğin fedakârlık ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğuna vurgu yaparak “Gazetecilik çok önemli bir meslektir. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basın; demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin en önemli güçlerinden birisidir.”  BASIN EMEKÇİLERİNİ KUTLADI  “Gazeteciler; en zor şartlarda can güvenliklerini riske atarak görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Bu bağlamda halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bir şekilde bilgilendirme çabaları hiç kuşkusuz takdire şayandır. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Zabıta Müdürü Demirkır; Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimine pişmaniye ikram etti.  
İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimini ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimini ziyaret etti.

 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve zabıta personeli 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’ı ziyaret ederek kendilerini kutladı. Ziyarete Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı gazeteci Barbaros Tantan ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci Abbas Çakar da katıldı.

 TEŞEKKÜR ETTİ

 Karşılıklı görüş alıverişinde bulunulan ziyarette konuşan İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır kendilerini en iyi şekilde ağırlayan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimine teşekkür etti. Demirkır gazeteciliğin fedakârlık ve sorumluluk gerektiren bir meslek olduğuna vurgu yaparak “Gazetecilik çok önemli bir meslektir. Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş tarafsız ve özgür basın; demokratik, şeffaf ve gelişmiş devletlerin en önemli güçlerinden birisidir.”

 BASIN EMEKÇİLERİNİ KUTLADI

 “Gazeteciler; en zor şartlarda can güvenliklerini riske atarak görevlerini yerine getirmeye çalışıyorlar. Bu bağlamda halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bir şekilde bilgilendirme çabaları hiç kuşkusuz takdire şayandır. Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” şeklinde konuştu. Ziyaret sonunda Zabıta Müdürü Demirkır; Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ve yönetimine pişmaniye ikram etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.