Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmitli Belediyesi geri dönüşümle, ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi

YAŞAM 23.02.2021 - 14:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2551+ kez okundu.
 

İzmitli Belediyesi geri dönüşümle, ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdi

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında topladığı tekstil atıklarına karşılık, anlaşmalı olduğu geri dönüşüm firmasından teslim aldığı kışlık çocuk montlarını Kardeş Eller mağazasında ihtiyaç sahibi İzmitlilerle buluşturdu

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında topladığı tekstil atıklarına karşılık, anlaşmalı olduğu geri dönüşüm firmasından teslim aldığı kışlık çocuk montlarını Kardeş Eller mağazasında ihtiyaç sahibi İzmitlilerle buluşturdu İzmit Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen tekstil kumbarası projesi kapsamında İzmitli vatandaşlardan toplanan tekstil atıklarını geri dönüştürerek, Trend Dk Firması’ndan kışlık çocuk montlarını teslim almıştı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Kardeş Eller Mağazasında sergilenen kışlık çocuk montlarını ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşlarla buluşturan İzmit Belediyesi; hem geri dönüşümün hem de çevreyi korumanın önemini vurgulayarak, tekstil kumbaraları sayesinde birçok aileye ulaştıklarını belirtti. 10 BİNİN ÜZERİNDE GİYİM ÜRÜNÜ İzmitli ihtiyaç sahiplerine 10 binin üzerinde giyim ürünü sunarak, özellikle zorlu hava şartlarında İzmitlilerin yanında olmaya özen gösteren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci; ‘‘Kardeş Eller Mağazamız sosyal yardıma ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza hizmet veren bir binadır. Öz kaynaklarımızla doldurduğumuz mağazamızı bağışlarla da destekliyoruz. Şu anda 10 binin üzerinde giyim ürünü bulunmakta; ayakkabı, kıyafet, kışlık montlardan bebek malzemelerine kadar her türlü ürün mağazamızda bulunuyor. Bugün geri dönüşüme katkı sağlayan tekstil ürünlerinin karşılığında aldığımız çocuk montlarını sergiliyoruz. Çocukların yararlanabilmesi için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. İstedikleri kıyafetleri, montları aldıkları ve sosyal yardımlardan yararlandıkları bir proje gerçekleştirdik. İlçemizde geri dönüşüme yönelik birçok farkındalık çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu geri dönüşüm sonrası firmalardan sosyal yardım amaçlı birçok ürün aldık. Mağazamızdan yaklaşık 500 vatandaşımız yararlanıyor. Bizler bu sayıyı önümüzdeki aylarda katlandırarak devam ettireceğiz. Bağışlarımızı ve paylaşımları çok önemsiyoruz. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz.’’ diyerek sözlerini noktaladı. HEM İZMİTLİ İHTİYAÇ SAHİBİ HEM DE ÇEVRE KAZANIYOR Geri dönüşümle toplanan tekstil ürünleri karşılığında firmalardan alınan kışlık montlarının önemini vurgulayan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Miray Onur; ‘‘İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden gelmiş olan kışlık çocuk montlarımızı ailelerimize dağıtmaya başladık. Hava şartları dolayısıyla çocuklarımız bu yardımlara çok fazla ihtiyaç duyuyorlar. Katkılarından dolayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyoruz. Sizler de bağışlarınızı eski-yeni demeden yapabilirsiniz, biz onları kullanılmayacak durumda olsa bile geri dönüşüme yollayarak firmalardan yeni kışlık montları alıyoruz. Aynı zamanda ailelerimizi de mutlu ediyoruz. Teşekkür ediyor, bağışlarınızı bekliyoruz.’’ diyerek tüm İzmitli hayırseverlere duyuruda bulundu.
İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında topladığı tekstil atıklarına karşılık, anlaşmalı olduğu geri dönüşüm firmasından teslim aldığı kışlık çocuk montlarını Kardeş Eller mağazasında ihtiyaç sahibi İzmitlilerle buluşturdu

İzmit Belediyesi, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında topladığı tekstil atıklarına karşılık, anlaşmalı olduğu geri dönüşüm firmasından teslim aldığı kışlık çocuk montlarını Kardeş Eller mağazasında ihtiyaç sahibi İzmitlilerle buluşturdu

İzmit Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen tekstil kumbarası projesi kapsamında İzmitli vatandaşlardan toplanan tekstil atıklarını geri dönüştürerek, Trend Dk Firması’ndan kışlık çocuk montlarını teslim almıştı. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğünün Kardeş Eller Mağazasında sergilenen kışlık çocuk montlarını ihtiyaç sahibi İzmitli vatandaşlarla buluşturan İzmit Belediyesi; hem geri dönüşümün hem de çevreyi korumanın önemini vurgulayarak, tekstil kumbaraları sayesinde birçok aileye ulaştıklarını belirtti.

10 BİNİN ÜZERİNDE GİYİM ÜRÜNÜ

İzmitli ihtiyaç sahiplerine 10 binin üzerinde giyim ürünü sunarak, özellikle zorlu hava şartlarında İzmitlilerin yanında olmaya özen gösteren İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci; ‘‘Kardeş Eller Mağazamız sosyal yardıma ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza hizmet veren bir binadır. Öz kaynaklarımızla doldurduğumuz mağazamızı bağışlarla da destekliyoruz. Şu anda 10 binin üzerinde giyim ürünü bulunmakta; ayakkabı, kıyafet, kışlık montlardan bebek malzemelerine kadar her türlü ürün mağazamızda bulunuyor. Bugün geri dönüşüme katkı sağlayan tekstil ürünlerinin karşılığında aldığımız çocuk montlarını sergiliyoruz. Çocukların yararlanabilmesi için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz. İstedikleri kıyafetleri, montları aldıkları ve sosyal yardımlardan yararlandıkları bir proje gerçekleştirdik. İlçemizde geri dönüşüme yönelik birçok farkındalık çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu geri dönüşüm sonrası firmalardan sosyal yardım amaçlı birçok ürün aldık. Mağazamızdan yaklaşık 500 vatandaşımız yararlanıyor. Bizler bu sayıyı önümüzdeki aylarda katlandırarak devam ettireceğiz. Bağışlarımızı ve paylaşımları çok önemsiyoruz. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz.’’ diyerek sözlerini noktaladı.

HEM İZMİTLİ İHTİYAÇ SAHİBİ

HEM DE ÇEVRE KAZANIYOR

Geri dönüşümle toplanan tekstil ürünleri karşılığında firmalardan alınan kışlık montlarının önemini vurgulayan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Miray Onur; ‘‘İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden gelmiş olan kışlık çocuk montlarımızı ailelerimize dağıtmaya başladık. Hava şartları dolayısıyla çocuklarımız bu yardımlara çok fazla ihtiyaç duyuyorlar. Katkılarından dolayı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyoruz. Sizler de bağışlarınızı eski-yeni demeden yapabilirsiniz, biz onları kullanılmayacak durumda olsa bile geri dönüşüme yollayarak firmalardan yeni kışlık montları alıyoruz. Aynı zamanda ailelerimizi de mutlu ediyoruz. Teşekkür ediyor, bağışlarınızı bekliyoruz.’’ diyerek tüm İzmitli hayırseverlere duyuruda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.