Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İzmitli hayırseverden memleketine 2 okul

EĞİTİM 07.09.2018 - 17:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2454+ kez okundu.
 

İzmitli hayırseverden memleketine 2 okul

İzmit'te doğup büyüyen ve bu kentte yıllarca ticaret yapan, emekli hayırsever İrfan Çepni, 45 derslikli 2 okulun yapımını üstlendi. Protokol bugün Kocaeli Valilik binasında imzalandı.

Vali Hüseyin Aksoy, hayırsever İrfan Çepni tarafından yaptırılacak olan 45 derslikli 2 okulun protokol imza törenini gerçekleştirdi. Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, hayırsever İrfan Çepni katıldı. Çocuklarımızın eğitimi için yapılan katkılar çok değerli Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Hayırsever İrfan Çepni bey ile iki okul yapma noktasında imza protokolü için bir aradayız. İhtiyaç duyulan iki ayrı noktada okul yapılması için ön görüşmeler tamamlandı. Sağlık ocağı yapma noktasında da bir arzusu vardı. Onu da İl Sağlık Müdürlüğümüze ilettik. Sayın irfan Çepni’ye ve bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkı her şeyin üstüne önemli ve anlamlıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi için yapılan katkılar çok değerli” şeklinde konuştu.2019 – 2020 eğitim öğretim dönemine yetişecek Konuşmaların ardından okul projesinin protokolü imzalandı. Proje kapsamında 1 nolu okul İzmit’te İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerine Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu adıyla, 2 nolu okul ise İzmit Türk Pirelli İlkokulu yerine Hacı Birsen- İrfan Çepni İlkokulu adıyla kurulacak. Toplam iki binada 45 derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, laboratuvar, konferans salonu bulunacak. 14 milyon 155 bin TL’ye mal olacak olan projenin 5 milyon TL’si hayırsever İrfan Çepni tarafından karşılanacak. Proje 2019 – 2020 yılları arasında tamamlanması bekleniyor.    Bugün 12:26 TSİ
İzmit'te doğup büyüyen ve bu kentte yıllarca ticaret yapan, emekli hayırsever İrfan Çepni, 45 derslikli 2 okulun yapımını üstlendi. Protokol bugün Kocaeli Valilik binasında imzalandı.

Vali Hüseyin Aksoy, hayırsever İrfan Çepni tarafından yaptırılacak olan 45 derslikli 2 okulun protokol imza törenini gerçekleştirdi. Valilik Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, hayırsever İrfan Çepni katıldı.

Çocuklarımızın eğitimi için yapılan katkılar çok değerli

Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Hayırsever İrfan Çepni bey ile iki okul yapma noktasında imza protokolü için bir aradayız. İhtiyaç duyulan iki ayrı noktada okul yapılması için ön görüşmeler tamamlandı. Sağlık ocağı yapma noktasında da bir arzusu vardı. Onu da İl Sağlık Müdürlüğümüze ilettik. Sayın irfan Çepni’ye ve bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Eğitime yapılan katkı her şeyin üstüne önemli ve anlamlıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi için yapılan katkılar çok değerli” şeklinde konuştu.2019 – 2020 eğitim öğretim dönemine yetişecek

Konuşmaların ardından okul projesinin protokolü imzalandı. Proje kapsamında 1 nolu okul İzmit’te İzmit Yıldırım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerine Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu adıyla, 2 nolu okul ise İzmit Türk Pirelli İlkokulu yerine Hacı Birsen- İrfan Çepni İlkokulu adıyla kurulacak. Toplam iki binada 45 derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, kantin, laboratuvar, konferans salonu bulunacak. 14 milyon 155 bin TL’ye mal olacak olan projenin 5 milyon TL’si hayırsever İrfan Çepni tarafından karşılanacak. Proje 2019 – 2020 yılları arasında tamamlanması bekleniyor. 

 

Bugün 12:26 TSİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.