Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

İznik’in Tarihini Yerinde Yaşadılar

KÜLTÜR 28.02.2019 - 18:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2039+ kez okundu.
 

İznik’in Tarihini Yerinde Yaşadılar

İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Akpınar Gençlik Merkezi tarafından Bursa’nın İznik ilçesine kültür gezisi düzenlendi.

İzmit Belediyesi tarafından faaliyet gösteren Akpınar Gençlik Merkezi, merkezde görevli olan kursiyerler ve mahalle sakinleri ile Bursa’nın İznik ilçesine kültür gezisi düzenledi.  Düzenlenen gezi programı ile 41 kişi İznik’in tarihi yerinde görme fırsatı buldu. TARİHİ YERLER GEZİLDİ İznik Gölü’nün eşsiz manzarasıyla başlayan gezi kapsamında 1.Murat Hamamı, 2. Murat Hamamı, Ayasofya Cami, Çandarlı Türbesi, Çini Fırınları, kazı alanları, Eşref Rumi Cami ve Türbesi, Hacı Özbek Camii ile İznik Çini Çarşısı gibi tarihi yerleri gezen kafile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İzmit Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisinden oldukça memnun kalan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.  
İzmit Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Akpınar Gençlik Merkezi tarafından Bursa’nın İznik ilçesine kültür gezisi düzenlendi.

İzmit Belediyesi tarafından faaliyet gösteren Akpınar Gençlik Merkezi, merkezde görevli olan kursiyerler ve mahalle sakinleri ile Bursa’nın İznik ilçesine kültür gezisi düzenledi.  Düzenlenen gezi programı ile 41 kişi İznik’in tarihi yerinde görme fırsatı buldu.

TARİHİ YERLER GEZİLDİ

İznik Gölü’nün eşsiz manzarasıyla başlayan gezi kapsamında 1.Murat Hamamı, 2. Murat Hamamı, Ayasofya Cami, Çandarlı Türbesi, Çini Fırınları, kazı alanları, Eşref Rumi Cami ve Türbesi, Hacı Özbek Camii ile İznik Çini Çarşısı gibi tarihi yerleri gezen kafile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İzmit Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezisinden oldukça memnun kalan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.