Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Japonlar Roman Oyunlarını Öğrendiler

27.11.2018 - 17:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2736+ kez okundu.
 

Japonlar Roman Oyunlarını Öğrendiler

İzmit’e gelen 3 Japon, İZMEK’te Roman oyunlarını öğrendiler.

İzmit’e gelen 3 Japon, İZMEK’te Roman oyunlarını öğrendiler. Bir proje kapsamında ilk kez 2007 de Japonya’da seminer ve workshoplarına başlayan dans öğretmeni Ayşegül Turalıoğlu, İzmit’e gelen 3 Japon vatandaşına Trakya yöresi ve Roman oyunları üzerine eğitmenlik yaptı. Trakya ve Roman oyunlarına merak salan ve bu meraklarını hobiye dönüştüren Kazumı Koyama, Natsuki Jınnohara ve Natsuko Ebina Nazı isimli Japonlar, İZMEK Halk Dansları salonunda 2 gün eğitim aldılar. . Japonya’dan gelen 3 kültür elçisi, derslerde öğretmenlerinin gösterdiği figürleri dikkatle izleyip sonrasında birlikte yaptılar. Japon halk dansları öğretmeni Kazumi Koyama, ofis çalışanı Natsuki Jınnohara ile ev hanımı olan Natsuko Ebina Nazı, dans  eğitimlerinin yanı sıra Yneidoğan ve Serdar Mahalleerini de ziyaret ederek buradaki vatandaşların yaşantılarını da yakından görme imkanı buldular. 2 günlük dans eğitimi ve ziyaretlerin ardından Japonlar ülkelerine döndüler. JAPONLARA ÖĞRETECEKLER Kazumı Koyama: “Türk halk danslarına ilgi duyuyoruz, özellikle Roman oyunları bizi çok etkiledi. Ayşegül Turalıoğlu ile Japonya’da tanışmıştık. Davetlisi olarak İzmit’e geldik ve  unutamayacağımız 2 gün geçirdik. Derslerde çok eğlenceli ve güzel geçti. Ülkemizde Trakya yöresi ve Roman oyuklarını öğreteceğiz” dediler.
İzmit’e gelen 3 Japon, İZMEK’te Roman oyunlarını öğrendiler.

İzmit’e gelen 3 Japon, İZMEK’te Roman oyunlarını öğrendiler.

Bir proje kapsamında ilk kez 2007 de Japonya’da seminer ve workshoplarına başlayan dans öğretmeni Ayşegül Turalıoğlu, İzmit’e gelen 3 Japon vatandaşına Trakya yöresi ve Roman oyunları üzerine eğitmenlik yaptı.

Trakya ve Roman oyunlarına merak salan ve bu meraklarını hobiye dönüştüren Kazumı Koyama, Natsuki Jınnohara ve Natsuko Ebina Nazı isimli Japonlar, İZMEK Halk Dansları salonunda 2 gün eğitim aldılar. .

Japonya’dan gelen 3 kültür elçisi, derslerde öğretmenlerinin gösterdiği figürleri dikkatle izleyip sonrasında birlikte yaptılar. Japon halk dansları öğretmeni Kazumi Koyama, ofis çalışanı Natsuki Jınnohara ile ev hanımı olan Natsuko Ebina Nazı, dans  eğitimlerinin yanı sıra Yneidoğan ve Serdar Mahalleerini de ziyaret ederek buradaki vatandaşların yaşantılarını da yakından görme imkanı buldular. 2 günlük dans eğitimi ve ziyaretlerin ardından Japonlar ülkelerine döndüler.

JAPONLARA ÖĞRETECEKLER

Kazumı Koyama: “Türk halk danslarına ilgi duyuyoruz, özellikle Roman oyunları bizi çok etkiledi. Ayşegül Turalıoğlu ile Japonya’da tanışmıştık. Davetlisi olarak İzmit’e geldik ve  unutamayacağımız 2 gün geçirdik. Derslerde çok eğlenceli ve güzel geçti. Ülkemizde Trakya yöresi ve Roman oyuklarını öğreteceğiz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.