Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KAI Vakfı’nda İstifa

GÜNDEM 06.03.2021 - 16:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2624+ kez okundu.
 

KAI Vakfı’nda İstifa

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa etti.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa etti. Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Hem genel sekreterlik, hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini buyuran Mesut Şimşek, ‘Yürütmekte olduğum KARS ARDAHAN IĞDIR VAKFI Genel sekreterliği görevi ve yönetim kurulu üyeliğinden 04.03. 2021 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. MUVAFFAKİYETLER DİLERİM Başta kurucu üyelerimiz olmak üzere, vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar ki süre içerisinde hizmet eden tüm yönetim kurulu başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, bu süreçte bizlerden maddi manevi katkılarını esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşerilerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayırlı işlerinde de kendilerine muvaffakiyetler diliyorum’ dedi.  
Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa etti.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa etti.

Kars Ardahan Iğdır Vakfı Genel Sekreteri Mesut Şimşek, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Hem genel sekreterlik, hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini buyuran Mesut Şimşek, ‘Yürütmekte olduğum KARS ARDAHAN IĞDIR VAKFI Genel sekreterliği görevi ve yönetim kurulu üyeliğinden 04.03. 2021 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım.

MUVAFFAKİYETLER DİLERİM

Başta kurucu üyelerimiz olmak üzere, vakfımızın kuruluşundan bu güne kadar ki süre içerisinde hizmet eden tüm yönetim kurulu başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerine, kadın kollarına, gençlik kollarına, bu süreçte bizlerden maddi manevi katkılarını esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşerilerime ve tüm çalışma arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayırlı işlerinde de kendilerine muvaffakiyetler diliyorum’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.