Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kaçak telefon operasyonu: 3 gözaltı

ASAYİŞ 24.09.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2098+ kez okundu.
 

Kaçak telefon operasyonu: 3 gözaltı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze ilçesinde bulunan 3 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 andrid saat ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze ilçesinde bulunan 3 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 andrid saat ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Gebze ilçesinde bazı işyerlerinde yurda kaçak olarak sokulan cep telefonlarına eski ve kullanılmaz hale gelmiş olan cep telefonlara ait IMEI numaralarını kopyalanarak satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Duyumlar üzerine başlatılan soruşturma ve takip sonucu 23 Eylül 2020 günü Gebze ilçesinde 3 işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 android saat ele geçirildi. 3 iş yeri ve 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze ilçesinde bulunan 3 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 andrid saat ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Gebze ilçesinde bulunan 3 ayrı iş yerine düzenlenen operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 andrid saat ele geçirilirken 3 kişi ise gözaltına alındı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Gebze ilçesinde bazı işyerlerinde yurda kaçak olarak sokulan cep telefonlarına eski ve kullanılmaz hale gelmiş olan cep telefonlara ait IMEI numaralarını kopyalanarak satışa sunulduğu bilgisine ulaştı. Duyumlar üzerine başlatılan soruşturma ve takip sonucu 23 Eylül 2020 günü Gebze ilçesinde 3 işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda ülkeye kaçak olarak sokulan 26 adet akıllı telefon ve 3 android saat ele geçirildi. 3 iş yeri ve 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.