Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kamer Öncel’de Mezuniyet Heyecanı

EĞİTİM 09.06.2018 - 20:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2210+ kez okundu.
 

Kamer Öncel’de Mezuniyet Heyecanı

Arslanbey’de bulunan Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Kamer Öncel’de  Mezuniyet Heyecanı Arslanbey’de bulunan Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet  heyecanı yaşandı. Okul bahçesinde düzenlenen törenle 102 son sınıf öğrencisi diploma alarak sağlık ordusuna ilk adımı atmış oldular. Öğrencilerin beşinci dönem mezuniyet coşkusuna Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Aksoy, okul müdürleri, öğretmenler  ile veliler de  ortak oldular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere plaket verildi, bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Mezun olan öğrencilerin hep birlikte meslek andı içtiği törende konuşan okul müdürü Aksoy “  eğitim hayatınız boyunca  öğretmenlik görevlerimizin dışında sizlere  anne baba, abi kardeş gibi davrandık. Zor bir hayat yolunda bilgi, beceri ve alışkanlıkları evlat şevkati içinde sizlere kazandırmaya çalıştık.  Bugünlerin kıymetini bilin. SİZLERİ ÇOK SEVDİK Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda  bir üst eğitime veya iş hayatına  uğurluyoruz. Eminim çok farklı duygularla buradan ayrılıyorsunuz.  Her türlü haylazlıklarınıza, çalışmamalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize,  hatta kızdırmalarınıza karşı bizler sizleri çok sevdik, çok da seveceğiz.  Sizleri mezun ettiğimiz yüzlerce Kamer Öncel Lisesi  mezunları arasına uğurlarken sizlerde bizleri ve okulunuz sakın unutmayın. Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklinde konuştu. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Dilek ve Belediye Başkan Yardımcısı Çakır da birer konuşma yaparak öğrencileri tebrik edip bundan sonraki hayatlarında başarı dileğinde bulundular.  
Arslanbey’de bulunan Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Kamer Öncel’de  Mezuniyet Heyecanı

Arslanbey’de bulunan Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezuniyet  heyecanı yaşandı. Okul bahçesinde düzenlenen törenle 102 son sınıf öğrencisi diploma alarak sağlık ordusuna ilk adımı atmış oldular. Öğrencilerin beşinci dönem mezuniyet coşkusuna Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, Kamer Öncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bekir Aksoy, okul müdürleri, öğretmenler  ile veliler de  ortak oldular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere plaket verildi, bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Mezun olan öğrencilerin hep birlikte meslek andı içtiği törende konuşan okul müdürü Aksoy “  eğitim hayatınız boyunca  öğretmenlik görevlerimizin dışında sizlere  anne baba, abi kardeş gibi davrandık. Zor bir hayat yolunda bilgi, beceri ve alışkanlıkları evlat şevkati içinde sizlere kazandırmaya çalıştık.  Bugünlerin kıymetini bilin.

SİZLERİ ÇOK SEVDİK

Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda  bir üst eğitime veya iş hayatına  uğurluyoruz. Eminim çok farklı duygularla buradan ayrılıyorsunuz.  Her türlü haylazlıklarınıza, çalışmamalarınıza, çocuksu tavırlarınıza, üzmelerinize,  hatta kızdırmalarınıza karşı bizler sizleri çok sevdik, çok da seveceğiz.  Sizleri mezun ettiğimiz yüzlerce Kamer Öncel Lisesi  mezunları arasına uğurlarken sizlerde bizleri ve okulunuz sakın unutmayın. Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle yolunuz ve bahtınız açık olsun” şeklinde konuştu. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Dilek ve Belediye Başkan Yardımcısı Çakır da birer konuşma yaparak öğrencileri tebrik edip bundan sonraki hayatlarında başarı dileğinde bulundular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.