Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kampüslere ‘sıfır atık’ üniteleri

GÜNDEM 14.02.2021 - 16:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2573+ kez okundu.
 

Kampüslere ‘sıfır atık’ üniteleri

Körfez Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakamlık önünden sonra Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü ve Umuttepe Kampüsü’ne de Geçici Atık Depolama Ünitesi yerleştirildi

Körfez Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin ilk atık getirme merkezlerinden birini hayata geçiren ve sıfır atık projesi kapsamında da çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi, ‘yerinde ayrıştırma’ anlayışıyla Körfez Kaymakamlığı önüne ‘Geçici Atık Depolama Ünitesi’ koymuştu. İlçedeki kamu kurumlarında hayata geçirilen uygulamanın bir benzeri de Kocaeli Üniversitesi ile uygulandı. Ekipler tarafından Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü ve Umuttepe Kampüsü’ne de ‘Geçici Atık Depolama Ünitesi’ koyuldu. Üniteler ile geri dönüşümü mümkün olan atıkların sağlık bir şekilde toplanması amaçlanıyor.
Körfez Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakamlık önünden sonra Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü ve Umuttepe Kampüsü’ne de Geçici Atık Depolama Ünitesi yerleştirildi

Körfez Belediyesi, sıfır atık projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye’nin ilk atık getirme merkezlerinden birini hayata geçiren ve sıfır atık projesi kapsamında da çalışmalarını yürüten Körfez Belediyesi, ‘yerinde ayrıştırma’ anlayışıyla Körfez Kaymakamlığı önüne ‘Geçici Atık Depolama Ünitesi’ koymuştu.

İlçedeki kamu kurumlarında hayata geçirilen uygulamanın bir benzeri de Kocaeli Üniversitesi ile uygulandı. Ekipler tarafından Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü ve Umuttepe Kampüsü’ne de ‘Geçici Atık Depolama Ünitesi’ koyuldu. Üniteler ile geri dönüşümü mümkün olan atıkların sağlık bir şekilde toplanması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.