Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kamyonetteki bebek yola fırladı

Trafik Kazası 10.04.2019 - 18:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2029+ kez okundu.
 

Kamyonetteki bebek yola fırladı

Başiskele D-130 karayolunda meydana gelen trafik kazasında önündeki TIR’a arkadan çarpan kamyonetteki 2’si çocuk 4 kişi yaralanırken araç içindeki bebek ise yola fırladı. Kaza ani bir aracın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre Başiskele D-130 karayolundan İzmit istikametinde seyir halinde olan Tolga Bilgin (30) idaresindeki 14 DG 6598 plakalı kamyonet, önünde seyreden İsmail U. (37) idaresindeki TIR’a, trafiğin yavaşlaması sonucu arkadan çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Bilgin bulunduğu yerde sıkışırken yanındaki eşi Habibe Elif Bilgin (25) ile çocukları Yağız Bilgin (4) yaralanırken araçtaki Zeynep Hafsa Bilgin (1) ise kamyonetten yola savrularak yaralandı. Kaza anı kameralara yansıdı Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan ve ağır yaralandığı öğrenilen sürücü Tolga Bilgin, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, eşi ve çocukları ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Öte yandan kaza anı bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde çarpışma anından sonra kamyonetteki bebeğin yola savrulduğu ve diğer sürücülerin hemen yardıma koşarak bebeği yoldan kaldırdığı görülüyor. 
Başiskele D-130 karayolunda meydana gelen trafik kazasında önündeki TIR’a arkadan çarpan kamyonetteki 2’si çocuk 4 kişi yaralanırken araç içindeki bebek ise yola fırladı. Kaza ani bir aracın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Alınan bilgiye göre Başiskele D-130 karayolundan İzmit istikametinde seyir halinde olan Tolga Bilgin (30) idaresindeki 14 DG 6598 plakalı kamyonet, önünde seyreden İsmail U. (37) idaresindeki TIR’a, trafiğin yavaşlaması sonucu arkadan çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Bilgin bulunduğu yerde sıkışırken yanındaki eşi Habibe Elif Bilgin (25) ile çocukları Yağız Bilgin (4) yaralanırken araçtaki Zeynep Hafsa Bilgin (1) ise kamyonetten yola savrularak yaralandı.

Kaza anı kameralara yansıdı

Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkartılan ve ağır yaralandığı öğrenilen sürücü Tolga Bilgin, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, eşi ve çocukları ise Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenilirken kaza nedeniyle D-130 karayolunun İzmit istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafik kontrollü olarak verildi. Öte yandan kaza anı bir aracın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde çarpışma anından sonra kamyonetteki bebeğin yola savrulduğu ve diğer sürücülerin hemen yardıma koşarak bebeği yoldan kaldırdığı görülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.