Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Kandıra Belediyesinden Görkemli Konser”

KÜLTÜR 05.08.2018 - 21:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2297+ kez okundu.
 

“Kandıra Belediyesinden Görkemli Konser”

Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivaline muhteşem bir konserle damga vuran Kandıra Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazandı.

Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivaline muhteşem bir konserle damga vuran Kandıra Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazandı. Yüzlerce vatandaşın akın ettiği konser programında ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sunucu şarkıcı Tuğba Özay ile Sertaç Tugay şarkılarıyla eğlendirdi. “Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerini Yüzlerce Vatandaş Merakla İzledi” Kandır Belediyesi , Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivali kapsamında düzenlemiş olduğu güreş müsabakalarıyla binlerce güreş severi alanlarda topladı. Ünlü pehlivanların er meydanında yaptığı mücadeleler büyük bir merakla izlendi. Kandıra Namazgah Mesire alanında düzenlenen güreşlerin 1.si Ali Gürbüz olurken 2.’lik Nedim Gürel, 3.’lük Faruk Akkoyun ve Şaban Yılmaz’ın oldu. “Muhteşem Konser, Tüm Dinleyicileri Müziğe Doyurdu” Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan ve Yoğurt Festivalinde yapılan güreş müsabakalarının ardından konser programıyla devam edildi. Konserde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı. Kandıralı müzikseverlere eğlenceli anlar yaşatan ünlü sanatçı Derya Uluğ, Tuğba Özay ve Sertaç Tugay’ın performansları beğeni topladı. Festivalde konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Medeniyetlerin yaşadığı, kültürün her türlü öğesini gördüğümüz Kandıra’mıza hepiniz hoş geldiniz.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivalimizde böyle büyük bir kalabalıkla karşılaşmak bizleri ayrıca mutlu etti. Ata sporumuzu Türkiye'de ve Türk dostlu ülkelerde de tanıtmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Kandıra’mıza yakışan  bir çok hizmeti hayata geçirmeyi sürdüreceğiz dedi. Konuşmalarının ardından Başkan Köken, sanatçı Derya Uluğ’a meşhur Kandıra yoğurdu ve çeşitli hediyeler takdim etti.  
Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivaline muhteşem bir konserle damga vuran Kandıra Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazandı.

Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivaline muhteşem bir konserle damga vuran Kandıra Belediyesi, vatandaşların beğenisini kazandı. Yüzlerce vatandaşın akın ettiği konser programında ünlü şarkıcı Derya Uluğ ve sunucu şarkıcı Tuğba Özay ile Sertaç Tugay şarkılarıyla eğlendirdi.

“Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerini Yüzlerce Vatandaş Merakla İzledi”

Kandır Belediyesi , Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivali kapsamında düzenlemiş olduğu güreş müsabakalarıyla binlerce güreş severi alanlarda topladı. Ünlü pehlivanların er meydanında yaptığı mücadeleler büyük bir merakla izlendi. Kandıra Namazgah Mesire alanında düzenlenen güreşlerin 1.si Ali Gürbüz olurken 2.’lik Nedim Gürel, 3.’lük Faruk Akkoyun ve Şaban Yılmaz’ın oldu.

“Muhteşem Konser, Tüm Dinleyicileri Müziğe Doyurdu”

Geleneksel Namazgah Yağlı Pehlivan ve Yoğurt Festivalinde yapılan güreş müsabakalarının ardından konser programıyla devam edildi. Konserde birbirinden ünlü sanatçılar sahne aldı. Kandıralı müzikseverlere eğlenceli anlar yaşatan ünlü sanatçı Derya Uluğ, Tuğba Özay ve Sertaç Tugay’ın performansları beğeni topladı.

Festivalde konuşma yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Medeniyetlerin yaşadığı, kültürün her türlü öğesini gördüğümüz Kandıra’mıza hepiniz hoş geldiniz.Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivalimizde böyle büyük bir kalabalıkla karşılaşmak bizleri ayrıca mutlu etti. Ata sporumuzu Türkiye'de ve Türk dostlu ülkelerde de tanıtmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Kandıra’mıza yakışan  bir çok hizmeti hayata geçirmeyi sürdüreceğiz dedi. Konuşmalarının ardından Başkan Köken, sanatçı Derya Uluğ’a meşhur Kandıra yoğurdu ve çeşitli hediyeler takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.