Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kandıra Belediyesinden vatandaşa bir büyük hizmet daha geldi.

GÜNDEM 22.06.2018 - 15:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1973+ kez okundu.
 

Kandıra Belediyesinden vatandaşa bir büyük hizmet daha geldi.

Kandıra Belediyesi tarafından yakın zamanda ilçeye kazandırılan Namazgah Kültür Merkezi’nde yaklaşık 320 metrekare alan üzerine kurulan kıraathane, Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıklamasının ardından harekete geçen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Namazgah Kültür merkezinde Kocaeli’de ikinci olma özelliğini taşıyan millet kıraathaneni açtı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılan açılışa mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyan Millet Kıraathanesi, Kandıra’nın göz bebeği Namazgah Kültür Merkezinde faaliyete başladı. “Namazgah Kültür Merkezi, Millet Kıraathanesiyle Göz Dolduruyor” Kandıra Belediyesi tarafından yakın zamanda ilçeye kazandırılan Namazgah Kültür Merkezi’nde yaklaşık 320 metrekare alan üzerine kurulan  kıraathane, Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyor. Kütüphane, dinlenme alanları, internet ve bilgisayar odası ile her kesime hitap eden millet kıraathanesinde kitap okumak için gelenlere görevliler tarafından ücretsiz çay ve kek ikramında bulunuluyor. Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline gelen Namazgah Mesire Alanı ve Kültür Merkezimizdeki faaliyetleri her geçen gün arttıracak ve vatandaşlarımıza faydalı hizmetler sunacağız diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  ‘’eksikliğini gördüğümüz kıraathaneyi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın açıklamaları doğrultusunda kısa sürede planlamasını yapıp ilçemize kazandırma kararı aldık’’ dedi. Topluma Faydası Oldukça Fazla Başkan Köken, Namazgahta faaliyete geçirdikleri Millet Kıraathanesinin kitap okuma oranlarını büyük ölçüde arttırabileceğini vurguladı. Gelişen bir ilçe olduklarını anlatan Başkan Köken, inanıyorum ki bu projelerle insanlarımız kitapla, medeniyetle buluşacaklardır. Kandıra Belediyesi olarak kültürde, sanatta, okumada gayretli çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.  
Kandıra Belediyesi tarafından yakın zamanda ilçeye kazandırılan Namazgah Kültür Merkezi’nde yaklaşık 320 metrekare alan üzerine kurulan kıraathane, Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açıklamasının ardından harekete geçen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Namazgah Kültür merkezinde Kocaeli’de ikinci olma özelliğini taşıyan millet kıraathaneni açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun katılımıyla yapılan açılışa mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyan Millet Kıraathanesi, Kandıra’nın göz bebeği Namazgah Kültür Merkezinde faaliyete başladı.

“Namazgah Kültür Merkezi, Millet Kıraathanesiyle Göz Dolduruyor”

Kandıra Belediyesi tarafından yakın zamanda ilçeye kazandırılan Namazgah Kültür Merkezi’nde yaklaşık 320 metrekare alan üzerine kurulan  kıraathane, Kocaeli’de ikinci olma özelliği taşıyor.

Kütüphane, dinlenme alanları, internet ve bilgisayar odası ile her kesime hitap eden millet kıraathanesinde kitap okumak için gelenlere görevliler tarafından ücretsiz çay ve kek ikramında bulunuluyor.

Yediden yetmişe her kesimden vatandaşın uğrak noktası haline gelen Namazgah Mesire Alanı ve Kültür Merkezimizdeki faaliyetleri her geçen gün arttıracak ve vatandaşlarımıza faydalı hizmetler sunacağız diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  ‘’eksikliğini gördüğümüz kıraathaneyi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip  Erdoğan’ın açıklamaları doğrultusunda kısa sürede planlamasını yapıp ilçemize kazandırma kararı aldık’’ dedi.

Topluma Faydası Oldukça Fazla

Başkan Köken, Namazgahta faaliyete geçirdikleri Millet Kıraathanesinin kitap okuma oranlarını büyük ölçüde arttırabileceğini vurguladı. Gelişen bir ilçe olduklarını anlatan Başkan Köken, inanıyorum ki bu projelerle insanlarımız kitapla, medeniyetle buluşacaklardır. Kandıra Belediyesi olarak kültürde, sanatta, okumada gayretli çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.