Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kandıra’da 41 kişi MHP’ye üye oldu

SİYASET 05.10.2019 - 15:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1647+ kez okundu.
 

Kandıra’da 41 kişi MHP’ye üye oldu

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nda bugün üye katılım programı gerçekleştirildi. Programda konuşan İl başkanı Aydın Ünlü, “ Bugün Kandıra’da ilçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dienlenen geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana “ dedi.

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nda bugün üye katılım programı gerçekleştirildi. Programda konuşan İl başkanı Aydın Ünlü, “ Bugün Kandıra’da ilçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dienlenen geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana “ dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra İlçe Teşkilatı’nda üye katılım programı gerçekleştirildi. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Melikoğlu, il yöneticileri, ilçe yöneticileri katılım sağladı. “KONJEKTÖR MHP’DEN YANA” Gerçekleşen programda MHP’ye üye olan 41 kişiye MHP rozeti takıldı. Ünlü rozet töreni öncesi yaptığı açıklamada, “Her Cumartesi günü yaptığımız üye katılım programını bu kez Kandıra’da yapıyoruz. Burada 41 tane arkadaşımız, Milliyetçi Hareket Partisi ailesine katılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi sağlam ve emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Siyasette en önemli şey insandır. Eğer bir siyasi partide, parti kendi saflarına gençlerden insanlar kazandırmaya çalışıyorsa o köklü bir siyasi parti olmaya devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de yaptığı budur. Bugün Kandıra İlçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dinlenen, geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana” dedi. “BİZ BUNUN İÇİN VARIZ” Ünlü sözlerinin devamında, “Cumhur İttifakı’na inanıyoruz. Cumhur İttifakı’nın yanındayız. Kandıra’da meclis üyelerimiz güçlü. Denetleme görevini vermişse vatandaş bize biz Kandıra Belediyesi’nin çalışmalarını da denetleyecek olan bir siyasi partiyiz. Bazen eleştireceğiz, bazen teşekkür edeceğiz. Bu bölgedeki herkesin problemiyle Milliyetçi Hareket Partisi ilgilenecek ve çözüm yollarında yardımcı olacaktır. Biz bunun için varız. Millet varolduğu sürece biz de varolmaya devam edeceğiz. Biz varolduğumuz sürece de millet varolmaya devam edecek. Bugün dünyaya başkaldıran bir Türkiye Cumhuriyeti varsa bunun mimarı Ülkücü harekettir. Bizler varolduğumuz sürece de dünyaya kafa tutmaya, ortak payda Türkiye’nin milli menfaatlerinde her şeye varız. Teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu. İŞTE 41 İSİM Doğukan Yıldız, Muhammet Talha, Selçuk Kaya, İsmail Şauk, Oğuz Bertan, Gökhan Burak, İsmail Kuzu, İbrahim Öztürk, Mahsun Çiçek, Aydoğan Okatan, Onur Aydın, Eray Aydan, Tuncay Aydan, Erhan Aydan, Sabri Çiçek, İbrahim Dağ, Ceyhun Demir, Hüseyin Becerikli, Orhan Türkmen, Ali Çelikkıran, İsa Akbaba, Yusuf Kocaman, Musa Kütükçü, Ali Şağıl, Mehmet Esin, Kenan Ölmez, Faruk Karaman, Serdar Gümüş, İrfan Gürbüz, İbrahim Günay, Asım Keskim, Uğur Şenoğlu, Önder Argun, Nisanur Kılıç, Fatih Çakar, Mert Baldan, Resul Karaaslan, Fatih Özgar, Burak Kalay, Seval Aravan, Ayşegül Gamze Akbaş.  
MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nda bugün üye katılım programı gerçekleştirildi. Programda konuşan İl başkanı Aydın Ünlü, “ Bugün Kandıra’da ilçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dienlenen geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana “ dedi.

MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nda bugün üye katılım programı gerçekleştirildi. Programda konuşan İl başkanı Aydın Ünlü, “ Bugün Kandıra’da ilçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dienlenen geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana “ dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kandıra İlçe Teşkilatı’nda üye katılım programı gerçekleştirildi. Programa MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, MHP Belediye Meclis Üyeleri, Kandıra Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Melikoğlu, il yöneticileri, ilçe yöneticileri katılım sağladı.

“KONJEKTÖR MHP’DEN YANA”

Gerçekleşen programda MHP’ye üye olan 41 kişiye MHP rozeti takıldı. Ünlü rozet töreni öncesi yaptığı açıklamada, “Her Cumartesi günü yaptığımız üye katılım programını bu kez Kandıra’da yapıyoruz. Burada 41 tane arkadaşımız, Milliyetçi Hareket Partisi ailesine katılıyor. Milliyetçi Hareket Partisi sağlam ve emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Siyasette en önemli şey insandır. Eğer bir siyasi partide, parti kendi saflarına gençlerden insanlar kazandırmaya çalışıyorsa o köklü bir siyasi parti olmaya devam edecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de yaptığı budur. Bugün Kandıra İlçemiz’deki 41 arkadaşımızla 2023 vizyonunda sözü dinlenen, geleceğe umut veren bir siyasi parti olmaya devam edeceğiz. Konjektör MHP’den yana” dedi.

“BİZ BUNUN İÇİN VARIZ”

Ünlü sözlerinin devamında, “Cumhur İttifakı’na inanıyoruz. Cumhur İttifakı’nın yanındayız. Kandıra’da meclis üyelerimiz güçlü. Denetleme görevini vermişse vatandaş bize biz Kandıra Belediyesi’nin çalışmalarını da denetleyecek olan bir siyasi partiyiz. Bazen eleştireceğiz, bazen teşekkür edeceğiz. Bu bölgedeki herkesin problemiyle Milliyetçi Hareket Partisi ilgilenecek ve çözüm yollarında yardımcı olacaktır. Biz bunun için varız. Millet varolduğu sürece biz de varolmaya devam edeceğiz. Biz varolduğumuz sürece de millet varolmaya devam edecek. Bugün dünyaya başkaldıran bir Türkiye Cumhuriyeti varsa bunun mimarı Ülkücü harekettir. Bizler varolduğumuz sürece de dünyaya kafa tutmaya, ortak payda Türkiye’nin milli menfaatlerinde her şeye varız. Teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

İŞTE 41 İSİM

Doğukan Yıldız, Muhammet Talha, Selçuk Kaya, İsmail Şauk, Oğuz Bertan, Gökhan Burak, İsmail Kuzu, İbrahim Öztürk, Mahsun Çiçek, Aydoğan Okatan, Onur Aydın, Eray Aydan, Tuncay Aydan, Erhan Aydan, Sabri Çiçek, İbrahim Dağ, Ceyhun Demir, Hüseyin Becerikli, Orhan Türkmen, Ali Çelikkıran, İsa Akbaba, Yusuf Kocaman, Musa Kütükçü, Ali Şağıl, Mehmet Esin, Kenan Ölmez, Faruk Karaman, Serdar Gümüş, İrfan Gürbüz, İbrahim Günay, Asım Keskim, Uğur Şenoğlu, Önder Argun, Nisanur Kılıç, Fatih Çakar, Mert Baldan, Resul Karaaslan, Fatih Özgar, Burak Kalay, Seval Aravan, Ayşegül Gamze Akbaş.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.