Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Kandıra Karpuzu, Tezgahlar İçin Hazır”

GÜNDEM 18.07.2018 - 12:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1948+ kez okundu.
 

“Kandıra Karpuzu, Tezgahlar İçin Hazır”

Kandıra’nın meşhur lezzetlerinden olan Kandıra karpuzu tezgahlardaki yerini almaya başlıyor.

Kandıra’nın meşhur lezzetlerinden olan Kandıra karpuzu tezgahlardaki yerini almaya başlıyor.  İlçede kalitesiyle adından söz ettiren Kandıra karpuzunu mahallelere yaptığı ziyaret esnasında tadan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sahillerimizi merak ederek ilçemize gelen misafirlerimizin bu lezzeti mutlaka tatmalarını tavsiye ediyoruz dedi. “Organik Kandıra karpuzunu test eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın meşhur lezzetine tam not verdi.” Mahallelerde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Köken, ilçenin bereketli topraklarında yetişen karpuz, kavun, meyve ve sebzelerin pazarlarda ve marketlerde yerini almaya hazır olduğunu vurgulayarak Kandıra’lı çiftçilerin emekleriyle yetiştirilen çeşit çeşit ürünlerin lezzetinin, ilçede  ağırlanan tüm misafirleri kendine hayran bıraktığını belirtti Vatandaşlarla iç içe olan ve sıklıkla yaptığı ziyaret programlarıyla da bunu gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaz aylarında artan nüfusun ilçenin tanınmasına katkı sağladığını vurguladı. Farklı illerden ilçemize tatile gelen vatandaşların buradan memnun ayrılması bizler için önemli diyen Başkan Köken, organik ve sağlıklı Kandıra karpuzumuz ve diğer ürünlerimizi tatmak ve lezzetin keyfini yaşamak için herkesi ilçemize bekliyoruz dedi.    
Kandıra’nın meşhur lezzetlerinden olan Kandıra karpuzu tezgahlardaki yerini almaya başlıyor.

Kandıra’nın meşhur lezzetlerinden olan Kandıra karpuzu tezgahlardaki yerini almaya başlıyor.

 İlçede kalitesiyle adından söz ettiren Kandıra karpuzunu mahallelere yaptığı ziyaret esnasında tadan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, sahillerimizi merak ederek ilçemize gelen misafirlerimizin bu lezzeti mutlaka tatmalarını tavsiye ediyoruz dedi.

“Organik Kandıra karpuzunu test eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın meşhur lezzetine tam not verdi.”

Mahallelerde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Köken, ilçenin bereketli topraklarında yetişen karpuz, kavun, meyve ve sebzelerin pazarlarda ve marketlerde yerini almaya hazır olduğunu vurgulayarak Kandıra’lı çiftçilerin emekleriyle yetiştirilen çeşit çeşit ürünlerin lezzetinin, ilçede  ağırlanan tüm misafirleri kendine hayran bıraktığını belirtti

Vatandaşlarla iç içe olan ve sıklıkla yaptığı ziyaret programlarıyla da bunu gösteren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yaz aylarında artan nüfusun ilçenin tanınmasına katkı sağladığını vurguladı. Farklı illerden ilçemize tatile gelen vatandaşların buradan memnun ayrılması bizler için önemli diyen Başkan Köken, organik ve sağlıklı Kandıra karpuzumuz ve diğer ürünlerimizi tatmak ve lezzetin keyfini yaşamak için herkesi ilçemize bekliyoruz dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.