Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karadenizliler hamsiye doydu

YAŞAM 12.01.2020 - 19:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1768+ kez okundu.
 

Karadenizliler hamsiye doydu

Körfez Karadenizliler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği hamsi partisi etkinliğini Bu yılda devam ettirdi.

Körfez Karadenizliler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği hamsi partisi etkinliğini Bu yılda devam ettirdi. 1 ton hamsi ikram edildi Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı No:1/A adresinde düzenlenen hamsi partisine AKP Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Bir önceki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan,  CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız,eski AKP İl Başkanı Mahmut Civelek,SP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Körfez  Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Bir önceki Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, eski Hereke Belediye başkanı Esener Maçil, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan,  Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.   15. ETKİNLİK Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı ise, her yıl geleneksel hale getirdikleri hamsi şöleni nin 15.cisini düzenliyoruz. birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hazırlandıklarını belirtti. Yazıcı konuşmasının devamında ’’Bu yıl 15’incisini gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde 1 ton hamsi ızgara ve tavada kızartılıp ikram ettik. Hamsi etkinliğine katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” Dedi.    
Körfez Karadenizliler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği hamsi partisi etkinliğini Bu yılda devam ettirdi.

Körfez Karadenizliler Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği hamsi partisi etkinliğini Bu yılda devam ettirdi.

1 ton hamsi ikram edildi

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı No:1/A adresinde düzenlenen hamsi partisine AKP Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Bir önceki Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AKP Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna,Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan,  CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız,eski AKP İl Başkanı Mahmut Civelek,SP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı, Körfez Birleşik Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır, Körfez  Şoförler ve otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, Bir önceki Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, eski Hereke Belediye başkanı Esener Maçil, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan,  Belediye meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

15. ETKİNLİK

Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı ise, her yıl geleneksel hale getirdikleri hamsi şöleni nin 15.cisini düzenliyoruz. birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hazırlandıklarını belirtti. Yazıcı konuşmasının devamında ’’Bu yıl 15’incisini gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde 1 ton hamsi ızgara ve tavada kızartılıp ikram ettik. Hamsi etkinliğine katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.