Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karamürsel'den İnce'ye destek

27.05.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3011+ kez okundu.
 

Karamürsel'den İnce'ye destek

CHP Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki Karamürsel ilçe Başkanlığı önceki gün Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHPKaramürsel ilçe Başkanı Ali Kara, Karamürsel Belediye Meclis üyeleri Orhan Demirer ve Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan ve partilerle birlikteilk olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu. Partililer ardından ilçe pazarında hem Pazar esnafı hem de alış veriş yapan vatandaşlarla buluştu. PAZAR ESNAFINI UNUTMADILAR Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin seçim destek vermek için kampanyasına 50 kadar partiliönceki gün İş Bankası Karamürsel Şubesi’ne akın etti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Karamürsel ilçe Başkanlığının ilçedeki gerçekleştirdiği programları kapsamında seçim kampanyasına destekte bulunmak isteyen CHP’liler bankada uzun kuyruk oluşturdu. Bağış etkinliğinin ardından CHP’liler ilçede kurulan Pazar esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları da unutmadı. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve partililer burada pazar esnafıyla bol bol sohbet eden Hürriyet, alış veriş yapan vatandaşlara da hayırlı Ramazanlar diledi.
CHP Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki Karamürsel ilçe Başkanlığı önceki gün Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHPKaramürsel ilçe Başkanı Ali Kara, Karamürsel Belediye Meclis üyeleri Orhan Demirer ve Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan ve partilerle birlikteilk olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim kampanyasına bağışta bulundu. Partililer ardından ilçe pazarında hem Pazar esnafı hem de alış veriş yapan vatandaşlarla buluştu.

PAZAR ESNAFINI UNUTMADILAR

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin seçim destek vermek için kampanyasına 50 kadar partiliönceki gün İş Bankası Karamürsel Şubesi’ne akın etti. CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve Karamürsel ilçe Başkanlığının ilçedeki gerçekleştirdiği programları kapsamında seçim kampanyasına destekte bulunmak isteyen CHP’liler bankada uzun kuyruk oluşturdu. Bağış etkinliğinin ardından CHP’liler ilçede kurulan Pazar esnafını ve alışveriş yapan vatandaşları da unutmadı. CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet ve partililer burada pazar esnafıyla bol bol sohbet eden Hürriyet, alış veriş yapan vatandaşlara da hayırlı Ramazanlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.