Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karamürsel Devlet Hastanesi MR, BT ve Hemodiyaliz Üniteleri Hizmete Girdi

SAĞLIK 10.06.2018 - 14:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2676+ kez okundu.
 

Karamürsel Devlet Hastanesi MR, BT ve Hemodiyaliz Üniteleri Hizmete Girdi

Her geçen gün sunduğu sağlık hizmetlerini artırarak büyüyen ve gelişen Karamürsel Devlet Hastanesinin MR, BT ve yenilenen Hemodiyaliz üniteleri düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Her geçen gün sunduğu sağlık hizmetlerini artırarak büyüyen ve gelişen Karamürsel Devlet Hastanesinin MR, BT ve yenilenen Hemodiyaliz üniteleri düzenlenen açılış töreni ile  hizmete başladı. Gerçekleştirilen törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediyesi Başkanı İsmail Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe sağlık müdürleri, bazı hastane başhekim ve idarecileri ile çok sayıda misafir katılım sağladı. Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney "2002 yılından beri sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında ülkemizde çok ciddi çalışmalar yürütülüyor. Karamürsel Devlet Hastanesi 2006 yılında yeni binasında hizmete alındı. Ancak sağlıkta dönüşüm hizmetleri, İlimiz ve ülkemizde o kadar hızlı ilerliyor ki, devlet hastanemizi daha iyi duruma getirmek için yenileme çalışmalarına durmadan devam ediyoruz. Bütün amacımız gelişen ve büyüyen hastanemizde halkımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunarak çıtayı yükseltmektir" dedi. Acil sağlık hizmetlerinde çok önem arzeden tomografi cihazının, üç sene önce hastaneye kazandırılarak, Karamürsel halkına hizmet verdiğini belirten Ergüney "Bu cihazımızı yenisiyle değiştirerek yenilemiş olduk. Yine hastanemize çok önemli ve son teknoloji bir MR cihazı kazandırmış olduk. Şu anda günde yaklaşık 30 hastaya MR cekiliyor ve raporları ertesi gün kendilerine teslim ediliyor. Hastanemizin ek bina çalışması da devam etmekte. Şu anda  uygulama projeleri bitmiş durumda. 4900 metrekare kapalı alana sahip olacak yeni binamız, içinde 30 yatak içerecek. 14 poliklinik, 7 yoğun bakım, 14 yatak kapasiteli diyaliz merkezi planlanan Karamürsel Devlet Hastanemiz ek binamızla birlikte 75 yatak kapasitesine çıkmış olacak" diye konuştu. Karamürsel Devlet Hastanesi'nin şu anda dünyada kullanılan son teknoloji cihazlar ile donatıldığını ve bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma gayretinde olduklarını belirten Ergüney "Hastanemizde acil servisi yeniden oluşturduk ve servislerimizdeki hasta odalarını tek yataklı, banyo, lavabo ve tv'si bulunan yüksek standartlı hale getirdik. Türkiyede ilk palyatif bakım merkezlerimizden birini Karamürsel Devlet Hastanemizde hizmete almış olduk. Hastanemizde kardiyoloji uzmanımız, efor ve ekokardiyografi ünitelerimiz, bir buçuk senedir hastalarımıza düzenli olarak  hizmet vermekte. Renkli dopler, işitme testi, mamografi, yoğun bakım servisi gibi özellikli birimleri ile Karamürsel Devlet Hastanesi kaliteli hizmetlerini sürdürüyor ve kendi yolunu belirlemiş durumda. Ben bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra hastaneki birimleri de ziyaret eden protokol üyeleri,  yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.  
Her geçen gün sunduğu sağlık hizmetlerini artırarak büyüyen ve gelişen Karamürsel Devlet Hastanesinin MR, BT ve yenilenen Hemodiyaliz üniteleri düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Her geçen gün sunduğu sağlık hizmetlerini artırarak büyüyen ve gelişen Karamürsel Devlet Hastanesinin MR, BT ve yenilenen Hemodiyaliz üniteleri düzenlenen açılış töreni ile  hizmete başladı.

Gerçekleştirilen törene Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediyesi Başkanı İsmail Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel, İlçe sağlık müdürleri, bazı hastane başhekim ve idarecileri ile çok sayıda misafir katılım sağladı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney "2002 yılından beri sağlıkta dönüşüm projesi kapsamında ülkemizde çok ciddi çalışmalar yürütülüyor. Karamürsel Devlet Hastanesi 2006 yılında yeni binasında hizmete alındı. Ancak sağlıkta dönüşüm hizmetleri, İlimiz ve ülkemizde o kadar hızlı ilerliyor ki, devlet hastanemizi daha iyi duruma getirmek için yenileme çalışmalarına durmadan devam ediyoruz. Bütün amacımız gelişen ve büyüyen hastanemizde halkımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunarak çıtayı yükseltmektir" dedi.

Acil sağlık hizmetlerinde çok önem arzeden tomografi cihazının, üç sene önce hastaneye kazandırılarak, Karamürsel halkına hizmet verdiğini belirten Ergüney "Bu cihazımızı yenisiyle değiştirerek yenilemiş olduk. Yine hastanemize çok önemli ve son teknoloji bir MR cihazı kazandırmış olduk. Şu anda günde yaklaşık 30 hastaya MR cekiliyor ve raporları ertesi gün kendilerine teslim ediliyor. Hastanemizin ek bina çalışması da devam etmekte. Şu anda  uygulama projeleri bitmiş durumda. 4900 metrekare kapalı alana sahip olacak yeni binamız, içinde 30 yatak içerecek. 14 poliklinik, 7 yoğun bakım, 14 yatak kapasiteli diyaliz merkezi planlanan Karamürsel Devlet Hastanemiz ek binamızla birlikte 75 yatak kapasitesine çıkmış olacak" diye konuştu.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nin şu anda dünyada kullanılan son teknoloji cihazlar ile donatıldığını ve bölge halkına en iyi sağlık hizmetini sunma gayretinde olduklarını belirten Ergüney "Hastanemizde acil servisi yeniden oluşturduk ve servislerimizdeki hasta odalarını tek yataklı, banyo, lavabo ve tv'si bulunan yüksek standartlı hale getirdik. Türkiyede ilk palyatif bakım merkezlerimizden birini Karamürsel Devlet Hastanemizde hizmete almış olduk. Hastanemizde kardiyoloji uzmanımız, efor ve ekokardiyografi ünitelerimiz, bir buçuk senedir hastalarımıza düzenli olarak  hizmet vermekte. Renkli dopler, işitme testi, mamografi, yoğun bakım servisi gibi özellikli birimleri ile Karamürsel Devlet Hastanesi kaliteli hizmetlerini sürdürüyor ve kendi yolunu belirlemiş durumda. Ben bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinden sonra hastaneki birimleri de ziyaret eden protokol üyeleri,  yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.