Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karantinadaki şoför intihar etti

Vefat 12.07.2020 - 19:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2328+ kez okundu.
 

Karantinadaki şoför intihar etti

Gölcük’te koronavirüs tsti pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için 10 gündür evinde karantinada bulunan otobüs şoförü Ayhan Duran (50) kendisini koridorun tavanınan iple asarak intihar etti. Ayhan Duran’ın intihar etmeden iki gün önce kızına mesaj atarak Ölürsem beni abimin yanına efnedin” dediği iddia edildi.

Gölcük’te koronavirüs tsti pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için 10 gündür evinde karantinada bulunan otobüs şoförü Ayhan Duran (50) kendisini koridorun tavanınan iple asarak intihar etti. Ayhan Duran’ın intihar etmeden iki gün önce kızına mesaj atarak  Ölürsem beni abimin yanına efnedin” dediği iddia edildi. Olay, saat 15.30 sıralarında Gölcük Düzağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Bir seyahat firmasında uzun yol şoförü olarak çalışan ve koronavirüs testi pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için kendi evinde 10 gündür karantinada bulunan Ayhan Duran'dan uzun süre haber alamayan yakınları, polise bildirdi. Eve gelen polisler, kapıyı açan olmayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiyenin kapıyı açmasıyla içeri giren polisler, Duran'ın koridorunda tavana iple asılı buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Duran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Duran'ın cansız bedeni, otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayın arından evin önüne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Ayhan Duran'ın iki gün önce kızına mesaj attığı, “Ölürsem beni ağabeyimin yanına defnedin” dediği bildirildi.  
Gölcük’te koronavirüs tsti pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için 10 gündür evinde karantinada bulunan otobüs şoförü Ayhan Duran (50) kendisini koridorun tavanınan iple asarak intihar etti. Ayhan Duran’ın intihar etmeden iki gün önce kızına mesaj atarak Ölürsem beni abimin yanına efnedin” dediği iddia edildi.

Gölcük’te koronavirüs tsti pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için 10 gündür evinde karantinada bulunan otobüs şoförü Ayhan Duran (50) kendisini koridorun tavanınan iple asarak intihar etti. Ayhan Duran’ın intihar etmeden iki gün önce kızına mesaj atarak  Ölürsem beni abimin yanına efnedin” dediği iddia edildi.

Olay, saat 15.30 sıralarında Gölcük Düzağaç Mahallesi’nde meydana geldi. Bir seyahat firmasında uzun yol şoförü olarak çalışan ve koronavirüs testi pozitif çıkan bir yolcuyla temas ettiği için kendi evinde 10 gündür karantinada bulunan Ayhan Duran'dan uzun süre haber alamayan yakınları, polise bildirdi. Eve gelen polisler, kapıyı açan olmayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiyenin kapıyı açmasıyla içeri giren polisler, Duran'ın koridorunda tavana iple asılı buldu. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Duran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından Duran'ın cansız bedeni, otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayın arından evin önüne gelen yakınları sinir krizi geçirdi. Ayhan Duran'ın iki gün önce kızına mesaj attığı, “Ölürsem beni ağabeyimin yanına defnedin” dediği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.