Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Karaosmanoğlu “12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim”

GÜNDEM 19.01.2020 - 14:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1501+ kez okundu.
 

Karaosmanoğlu “12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim”

Kent Konseyi emekli meclisinin aile programında konuşan bir önceki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ 70’e merdiven dayadım.ama asla durmuyorum.12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekiliş anlayışı dünyamızı karartır dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi tarafından geleneksel hale getirilen aile kahvaltısı İzmit Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Kent Konseyi Emekli Meclis Başkanı Halil Atay ev sahipliğine gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Büyükşehir Belediyesi Başkan Koordinatörü Abdullah Köktürk, KYÖD eski Başkanı Mehmet Toker ve meclis üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Emekli Meclis Başkanı Halil Atay, “Geçmiş senelerden beri yol çıktığımız arkadaşlarımız var. Her geçen gün bu ailemizi büyütüyoruz. Türkiye’nin tek etkin olan emekli meclisi biziz. Göreve geldiğimizde İbrahim Karaosmanoğlu Başkan bize ‘Sizler işten emekli olmuşsunuz ama hayattan emekli olamamışsınız’ demişti. Daha evvel görev yaptığı sürece her konuda bize çok büyük destekleri oldu. Bizi bugün de yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Bizim içi hem belediye başkanı hem öğretmendi. Bizim üzerimizde emeği çok fazla” dedi. "12 YILDIR EMEKLİ MAAŞI ALIYORUM AMA EMEKLİ DEĞİLİM" Ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Koordinatörü Abdullah Köktürk ise “Emeklilik anlayışı Türkiye’de çok yanlış anlaşılıyor. Hayatımızın sonuna kadar yapacağımız o kadar şey var ki. Bağ, bahçe var. Bunu sağlıklı şekilde yaparsak güzel bir ömrü hep birlikte yaşarız” dedi. Köktürk’ün ardından konuşan eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise, “12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekiliş anlayışı dünyamızı karartır. Umudumuzu yitirdiğimizde her şeyi yitiririz. 70’e merdiven dayadım ama durmuyorum. Hem bireysel olarak hem aile olarak hem de sosyal sorumluluk olarak yapacak çok şeyim var. Beyin olarak tecrübe olarak hayatın zirvesindeyiz. Bu birikimleri gençlerimizle paylaşabiliriz. Sağlık çok önemli, onu yitirmemeliyiz. Sağlıklı beslenmeli ve hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.  
Kent Konseyi emekli meclisinin aile programında konuşan bir önceki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ 70’e merdiven dayadım.ama asla durmuyorum.12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekiliş anlayışı dünyamızı karartır dedi.

Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi tarafından geleneksel hale getirilen aile kahvaltısı İzmit Öğretmen Evi’nde gerçekleştirdi. Kent Konseyi Emekli Meclis Başkanı Halil Atay ev sahipliğine gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Büyükşehir Belediyesi Başkan Koordinatörü Abdullah Köktürk, KYÖD eski Başkanı Mehmet Toker ve meclis üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Emekli Meclis Başkanı Halil Atay, “Geçmiş senelerden beri yol çıktığımız arkadaşlarımız var. Her geçen gün bu ailemizi büyütüyoruz. Türkiye’nin tek etkin olan emekli meclisi biziz. Göreve geldiğimizde İbrahim Karaosmanoğlu Başkan bize ‘Sizler işten emekli olmuşsunuz ama hayattan emekli olamamışsınız’ demişti. Daha evvel görev yaptığı sürece her konuda bize çok büyük destekleri oldu. Bizi bugün de yalnız bırakmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Bizim içi hem belediye başkanı hem öğretmendi. Bizim üzerimizde emeği çok fazla” dedi.

"12 YILDIR EMEKLİ MAAŞI ALIYORUM AMA EMEKLİ DEĞİLİM"

Ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Koordinatörü Abdullah Köktürk ise “Emeklilik anlayışı Türkiye’de çok yanlış anlaşılıyor. Hayatımızın sonuna kadar yapacağımız o kadar şey var ki. Bağ, bahçe var. Bunu sağlıklı şekilde yaparsak güzel bir ömrü hep birlikte yaşarız” dedi. Köktürk’ün ardından konuşan eski Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise, “12 yıldır emekli maaşı alıyorum ama emekli değilim. Emeklilik bir köşeye çekiliş anlayışı dünyamızı karartır. Umudumuzu yitirdiğimizde her şeyi yitiririz. 70’e merdiven dayadım ama durmuyorum. Hem bireysel olarak hem aile olarak hem de sosyal sorumluluk olarak yapacak çok şeyim var. Beyin olarak tecrübe olarak hayatın zirvesindeyiz. Bu birikimleri gençlerimizle paylaşabiliriz. Sağlık çok önemli, onu yitirmemeliyiz. Sağlıklı beslenmeli ve hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.