Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’de Dünya Çöp Toplama Günü

YAŞAM 18.09.2018 - 13:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2592+ kez okundu.
 

Kartepe’de Dünya Çöp Toplama Günü

15 Eylül Dünya Çevre Günü münasebetiyle Kartepe Maşukiye Mahalle Konağı’nda eğitim gören çocuklar çöp toplama etkinliğine katıldılar.

15 Eylül Dünya Çevre Günü münasebetiyle Kartepe Maşukiye Mahalle Konağı’nda eğitim gören çocuklar çöp toplama etkinliğine katıldılar. Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, Maşukiye Mahalle Konağı çevresinde “15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü” farkındalığıyla ile düzenlenen çevre hareketine katıldı. Bilgi evlerinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, çocuklar eğitmenleri ile birlikte çöp ve atık topladı. Toplum farkındalığı ve gelişim çağındaki çocukların bilinçlendirilmesi için gerçekleştirilen aktivitede, çevre temizliğine önem verilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi için yapılması gerekenler vurgulandı. TEMİZ BİR KARTEPE İÇİN “Çöpünü sokağa atma, çöp kutusuna at” sloganıyla bir araya gelen Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü eğitmenleri “Temizlemek önemli ama asıl olan temiz tutmaktır. 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde mis gibi bir Kartepe için burada bir aradayız. Hepimiz bu hareketin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eğer gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız” şeklinde düşüncelerini belirterek daha temiz bir gelecek için herkesi çevre bilincine davet ettiler.  
15 Eylül Dünya Çevre Günü münasebetiyle Kartepe Maşukiye Mahalle Konağı’nda eğitim gören çocuklar çöp toplama etkinliğine katıldılar.

15 Eylül Dünya Çevre Günü münasebetiyle Kartepe Maşukiye Mahalle Konağı’nda eğitim gören çocuklar çöp toplama etkinliğine katıldılar.

Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri, Maşukiye Mahalle Konağı çevresinde “15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü” farkındalığıyla ile düzenlenen çevre hareketine katıldı. Bilgi evlerinin bahçesinde düzenlenen etkinlikte, çocuklar eğitmenleri ile birlikte çöp ve atık topladı. Toplum farkındalığı ve gelişim çağındaki çocukların bilinçlendirilmesi için gerçekleştirilen aktivitede, çevre temizliğine önem verilmesi ve çevre kirliliğinin önlenmesi için yapılması gerekenler vurgulandı.

TEMİZ BİR KARTEPE İÇİN

“Çöpünü sokağa atma, çöp kutusuna at” sloganıyla bir araya gelen Kartepe Belediyesi Çocuk Kulübü eğitmenleri “Temizlemek önemli ama asıl olan temiz tutmaktır. 15 Eylül Dünya Çöp Toplama Günü’nde mis gibi bir Kartepe için burada bir aradayız. Hepimiz bu hareketin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Eğer gerçekten güzel ve yaşanılabilir bir dünya istiyorsak doğamıza iyi bakmalı ve sahip çıkmalıyız” şeklinde düşüncelerini belirterek daha temiz bir gelecek için herkesi çevre bilincine davet ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.