Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe’den Elazığ’a Isıtan Yardım

YAŞAM 28.01.2020 - 11:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2643+ kez okundu.
 

Kartepe’den Elazığ’a Isıtan Yardım

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın girişimleri, Kartepeli hayırseverlerin desteği ve AFAD’ın işbirliği ile Elazığ’a elektrikli ısıtıcılar gönderildi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak Cuma günü saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan deprem sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’da destek verdi. Belediye Başkanı Kocaman’ın girişimleri ve Kartepeli iş adamlarının desteği ile temin edilen elektrikli ısıtıcılar Elazığ’a gönderildi. ISITICILAR AFAD’A TESLİM EDİLDİ Tedarik edilen elektrikli ısıtıcılar AK parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Akyüz, Mehmet Yaman, Murat Balaban, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın da katılımıyla Kocaeli İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Salim Tekoğlu’a teslim edildi.   BAŞKAN KOCAMAN TESLİM ETTİ Teslim törenin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman “1999 depreminde ve diğerlerinde de olduğu gibi yüreğimiz bir kez daha Elazığ ve Malatya’dan gelen acı haberle yanmıştır. Yine milletçe kenetlenme örneği gösterdik dünyaya. Dua ve yardımlarla devlet-millet bir bütün olduk, çığ gibi büyüdük.  Elazığ’daki vatandaşlarımızın bu soğuk ve zor günlerde bir nebze ısınabilmeleri için temin ettiğimiz elektrikli ısıtıcılarımızı Kocaeli AFAD İl Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimize teslim ettik. Bölgemiz iş adamlarına ve hemşehrilerimize desteklerinden dolayı gönülden teşekkür ederim. Rabbim tüm afetlerden korusun” ifadelerini kullandı.       
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın girişimleri, Kartepeli hayırseverlerin desteği ve AFAD’ın işbirliği ile Elazığ’a elektrikli ısıtıcılar gönderildi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak Cuma günü saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti. Yaşanan deprem sonrasında başlatılan yardım kampanyalarına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’da destek verdi. Belediye Başkanı Kocaman’ın girişimleri ve Kartepeli iş adamlarının desteği ile temin edilen elektrikli ısıtıcılar Elazığ’a gönderildi.

ISITICILAR AFAD’A TESLİM EDİLDİ

Tedarik edilen elektrikli ısıtıcılar AK parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Akyüz, Mehmet Yaman, Murat Balaban, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz’ın da katılımıyla Kocaeli İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Salim Tekoğlu’a teslim edildi.

 

BAŞKAN KOCAMAN TESLİM ETTİ

Teslim törenin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman “1999 depreminde ve diğerlerinde de olduğu gibi yüreğimiz bir kez daha Elazığ ve Malatya’dan gelen acı haberle yanmıştır. Yine milletçe kenetlenme örneği gösterdik dünyaya. Dua ve yardımlarla devlet-millet bir bütün olduk, çığ gibi büyüdük.  Elazığ’daki vatandaşlarımızın bu soğuk ve zor günlerde bir nebze ısınabilmeleri için temin ettiğimiz elektrikli ısıtıcılarımızı Kocaeli AFAD İl Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimize teslim ettik. Bölgemiz iş adamlarına ve hemşehrilerimize desteklerinden dolayı gönülden teşekkür ederim. Rabbim tüm afetlerden korusun” ifadelerini kullandı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.