Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Kartepe, Organ Bağış Çalışmaları Konusunda Türkiye 1'incisi oldu

SAĞLIK 12.10.2018 - 23:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2157+ kez okundu.
 

Kartepe, Organ Bağış Çalışmaları Konusunda Türkiye 1'incisi oldu

Kocaeli Kartepe İlçesi organ bağışı konusunda yaptığı örnek çalışmalarla takdir topluyor.

Kartepe, Organ Bağış Çalışmaları Konusunda Türkiye 1'incisi oldu Kocaeli Kartepe İlçesi organ bağışı konusunda yaptığı örnek çalışmalarla takdir topluyor. ERGÜNEY’DEN ARSLAN’A TEBRİK ZİYARETİ Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü Eylül ayında Türkiye'de  gerçekleştirilen   organ bağışı çalışmaları ve bağış rakamları istatistiklerine göre Türkiye 1'incisi oldu.  Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Organ bağışı konusunda Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ve  çalışmalarda görevli personellere tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen tebrik ziyaretinde Sağlık Hizmetleri - İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcıları Dr. İrfan Kaynar ve Dr. Şeref Kasımoğlu da hazır bulundu. Ergüney tarafından Arslan’a  organ bağışı konusunda kurum bazında gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. ORGAN BAĞIŞINDA EN ÖN SIRALARDAYIZ Kocaeli İlinin ve Kartepe İlçesinin,  organ bağışı çalışmalarında Türkiye’de en ön sıralarda yer aldığını belirten Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bugün Kartepe İlçemizin Eylül ayında organ bağışı etkinlikleri kapsamında en çok organ bağışı almış olan Türkiye’deki  1. kurum olması sebebiyle kendilerine tebrik ziyareti gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi organ bağışı artık hem dünyada hem ülkemizde giderek önemi artan etkinliklerin başında geliyor. İlimizde eski yıllarda yıllık üç dört bin civarında bağış yapılırken, şuanda ilk 9 ayda yedi bin sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Son beş ay içerisinde Kocaeli ili organ bağışı etkinliklerinde 4 ay birinciliği elde etti.  Eylül ayında ise Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğümüz kurum bazında  Tüm Türkiye'de birinciliği elde etmiş oldu. Kendilerini örnek  çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. ORGAN NAKİL MERKEZİ SAYISINI ARTTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ Organ nakli konusunu çok önemsediklerini ifade eden Ergüney  “Bilindiği gibi Ankara İstanbul arasında böbrek nakli yapılan tek merkez ilimizde bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi. İnşallah önümüzdeki yıllarda da gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilimizdeki  organ nakil merkezi sayısını artırmaya çalışacağız” diye konuştu. Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu; “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüzün önderliğinde organ bağışı çalışmalarını önemsiyor ve  titizlikle yürütüyoruz. Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğünde  görev yapan mesai arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüze verdikleri sonsuz destekten ve yanımızda olmalarından  dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah organ bağışı konusunda çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz”
Kocaeli Kartepe İlçesi organ bağışı konusunda yaptığı örnek çalışmalarla takdir topluyor.

Kartepe, Organ Bağış Çalışmaları Konusunda Türkiye 1'incisi oldu

Kocaeli Kartepe İlçesi organ bağışı konusunda yaptığı örnek çalışmalarla takdir topluyor.

ERGÜNEY’DEN ARSLAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü Eylül ayında Türkiye'de  gerçekleştirilen   organ bağışı çalışmaları ve bağış rakamları istatistiklerine göre Türkiye 1'incisi oldu.  Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Organ bağışı konusunda Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ve  çalışmalarda görevli personellere tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen tebrik ziyaretinde Sağlık Hizmetleri - İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Başkan Yardımcıları Dr. İrfan Kaynar ve Dr. Şeref Kasımoğlu da hazır bulundu. Ergüney tarafından Arslan’a  organ bağışı konusunda kurum bazında gerçekleştirmiş oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

ORGAN BAĞIŞINDA EN ÖN SIRALARDAYIZ

Kocaeli İlinin ve Kartepe İlçesinin,  organ bağışı çalışmalarında Türkiye’de en ön sıralarda yer aldığını belirten Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Bugün Kartepe İlçemizin Eylül ayında organ bağışı etkinlikleri kapsamında en çok organ bağışı almış olan Türkiye’deki  1. kurum olması sebebiyle kendilerine tebrik ziyareti gerçekleştirdik. Bildiğiniz gibi organ bağışı artık hem dünyada hem ülkemizde giderek önemi artan etkinliklerin başında geliyor. İlimizde eski yıllarda yıllık üç dört bin civarında bağış yapılırken, şuanda ilk 9 ayda yedi bin sayısına ulaşmış bulunuyoruz. Son beş ay içerisinde Kocaeli ili organ bağışı etkinliklerinde 4 ay birinciliği elde etti.  Eylül ayında ise Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğümüz kurum bazında  Tüm Türkiye'de birinciliği elde etmiş oldu. Kendilerini örnek  çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

ORGAN NAKİL MERKEZİ SAYISINI ARTTIRMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Organ nakli konusunu çok önemsediklerini ifade eden Ergüney  “Bilindiği gibi Ankara İstanbul arasında böbrek nakli yapılan tek merkez ilimizde bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi. İnşallah önümüzdeki yıllarda da gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilimizdeki  organ nakil merkezi sayısını artırmaya çalışacağız” diye konuştu.

Kartepe İlçe Sağlık Müdürü Dr. Harun Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu; “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüzün önderliğinde organ bağışı çalışmalarını önemsiyor ve  titizlikle yürütüyoruz. Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğünde  görev yapan mesai arkadaşlarıma yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğümüze verdikleri sonsuz destekten ve yanımızda olmalarından  dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah organ bağışı konusunda çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.